Julie Torp Rehn – Digital Marketing Manager

Julie Torp Rehn

Digital Marketing Manager


Ansvarsområde og beskæftigelse: Julie er Digital Marketing Manager og til daglig har Julie overblikket over de forskellige områder af PeopleNets markedsføring og eksterne kommunikation. Julies ansvarsområder er blandt andet udvikling og koordinering af events og kampagner, optimering og vedligeholdelse af PeopleNets hjemmeside, e-mail markting samt PeopleNets generelle content marketing produktion.

Arbejdstilgang: Julie arbejder godt selvstændigt, og hun nyder at fordybe sig i udfordrende opgaver, der resulterer i ny viden og et produkt af høj kvalitet. Julie er utrolig struktureret, velforberedt, løsningsorienteret samt pligtopfyldende, og hun medbringer altid et stort smil, positiv energi og nysgerrighed, når hun møder på arbejde.

Fun fact: Julie har været i værnepligt på Bornholm i efteråret 2016.

Fritid: I sin fritid elsker Julie en god, lang løbetur, at tilbringe tid med familie og venner samt at spise lækker mad på altanen.


Kontaktinformationer
"Jeg elsker bruge mine faglige kompetencer i mit arbejde, og jeg brænder for skabe, udvikle eller forbedre digital kommunikation."