Julie Torp Rehn

Digital Content Creator


Ansvarsområde og beskæftigelse: Julie er Digital Content Creator og til daglig laver hun indhold til PeopleNets hjemmeside, SoMe og marketingsopgaver.

Arbejdstilgang: Julie arbejder godt selvstændigt, og hun nyder at fordybe sig i udfordrende opgaver, der resulterer i ny viden og et produkt af høj kvalitet. Julie er utrolig struktureret, løsningsorienteret samt pligtopfyldende, og hun medbringer altid et stort smil, positiv energi og nysgerrighed, når hun møder på arbejde.

Fun fact: Julie får altid kuldegysninger på kinderne, når hun virkelig fryser. Yderligere kan Julie ikke sove, hvis ikke døren ud til altanen er åben.

Fritid: I sin fritid elsker Julie en god lang løbetur, at tilbringe tid med familie og venner samt at spise lækker mad på altanen. Desuden prioriterer hun højt at drikke kaffe med veninderne, og hun nyder at skrive kreativt om ting, hun har oplevet.


Kontaktinformationer
"Jeg elsker bruge mine faglige kompetencer i mit arbejde, og jeg brænder for skabe, udvikle eller forbedre digital kommunikation."