Evelyn Farlov – Kursuskoordinator

Featured image

Evelyn Farlov

Kursuskoordinator


Ansvarsområde og beskæftigelse: Evelyn er ansvarlig for kursuskoordinering i PeopleNet, herunder varetagelse af kursustilmeldinger og planlægning af kurser og undervisere. Derudover er Evelyns ansvarsområder indkøb samt diverse administrative opgaver, såsom materialeudskrivning, kursusevalueringer og –beviser samt personaleforplejning.

Arbejdstilgang: Evelyn er god til at danne sig et overblik over dagens arbejdsopgaver og sætte dagen i struktur. Evelyn møder altid i god tid. Det er vigtigt for Evelyn at have en god kommunikation og koordinere opgaver med sine kollegaer, så der er styr på, hvem har hvilke ansvarsområder. Evelyn nyder, at sørge for at kontoret altid er velforsynet og at assistere kursisterne, således at de får en god oplevelse. Som person er Evelyn struktureret, frisk og snaksaglig.

Fun fact: Evelyn har boet flere år i Kina end hun har i Danmark, og hun fejrer jul hvert år 3 gange.

Fritid: Udover at være kursuskoordinator hos PeopleNet underviser Evelyn elever i Samfundsdag, Engelsk, Dansk og Kinesisk hos Mentor Danmark. Derudover er hun glad for at spille guitar, tegne og slappe af, når hun er hjemme.


Kontaktinformationer
"Jeg elsker bruge mine faglige kompetencer i mit arbejde, og jeg brænder for skabe, udvikle eller forbedre digital kommunikation."