Emilie Hejselbak

Change Manager


Ansvarsområde og beskæftigelse: Emilie er konsulent med teoretisk og praktisk erfaring inden for forandringsledelse og tilrettelæggelse af kompetenceudviklende forløb. Emilie er specialist i adoption, samt at hjælpe virksomheder i gang med at tage Office 365 i brug. Emilie fokuserer på at skabe løsninger, der klæder brugerne bedst muligt på. Derudover udvikler Emilie skræddersyede læringsmaterialer til vores kunder.

Arbejdstilgang: Emilie er meget struktureret og arbejder bedst, når der er lagt en overordnet strategi for, hvad der skal ske. Emilie bruger altid erfaringer til at forbedre sit arbejde og vægter en god kommunikation med kunden meget højt. Emilie elsker at hjælpe kunder, så de får den bedst mulige oplevelse og bliver glade for de forandringer, der implementeres. Som kollega er Emilie organiseret, engageret og hun medbringer altid et højt energiniveau, når hun møder på arbejde.

Fritid: I sin fritid bruger Emilie tid sammen med hendes hund, hendes mand og hendes nærmeste familie. Derudover går hun i fitness, løber og så elsker hun at rejse.

Certificeringer:

  • PROSCI Change Management Certified
  • Microsoft Service Adoption Specialist - Se attest

Kontaktinformationer
"Jeg brænder for at skabe løsninger, der er til fordel for både forretningen og medarbejderne.
I mine øjne, er intet værktøj mere effektivt end dén, der anvender det, og derfor fokuserer jeg i særdeleshed på brugerne, i mit arbejde."