Microsoft udvikler – Er du vores nye skarpe udvikler?

Julie Torp Rehn

PeopleNet søger Microsoft udviklere

Brænder du for at sætte dit præg på vores Microsoft cloud projekter til førende danske organisationer? Så har du muligheden for at blive en del af vores dygtige team i København.  

Om jobbet

PeopleNet A/S er på en spændende vækstrejse og oplever fortsat mærkbar succes på de løsninger, vi leverer både til offentlige og private organisationer. Det betyder, at vi lige nu har stor efterspørgsel på forretningskritiske, webbaserede applikationer og portaler i Microsoft 365, SharePoint og Azure.

Som udvikler hos PeopleNet vil du indgå i et erfarent team, som udvikler forretningskritisk front- og backend funktionalitet til vores kunders digitale applikationer.

Da jobbet indebærer mange forskellige udviklingsopgaver, ser vi gerne, at du stadig er nysgerrig på at lære og udvikle dine kompetencer. For at understøtte din udvikling, vil dine kollegaer altid være til rådighed fysisk eller online, så du hele tiden har mulighed for at sparre eller få feedback på de opgaver, du laver.

Rammerne for jobbet er meget fleksible, hvilket betyder, at du har mulighed for arbejde hjemmefra eller andetsteds et par dage i løbet af en arbejdsuge. Du vil selvfølgelig også få en fast arbejdsstation på vores kontor, hvor du altid er velkommen til at arbejde.

Om dig

Vi lever og ånder for sammenholdet samtidig med, at vi gør en dyd ud af at realisere vores kunders idéer.
Vi forestiller os at du:

  • Har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling, f.eks. fra KEA, DTU, ITU, KU eller lignende
  • Du er nyuddannet eller har 2 års erfaring fra lignende stillinger
  • Har erfaring på områder som HTML og CSS, samt JavaScript – gerne inden for større frameworks, såsom Angular, React, Vue eller lignende
  • Det være et plus, hvis du også har kendskab til Microsoft 365 og SharePoint udvikling i SPFx og Azure
  • Er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst og serviceorienteret
  • Stræber efter at udvikle dine evner
  • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

Derfor skal du søge jobbet som Microsoft udvikler hos os

Hos PeopleNet prioriterer vi faglig udvikling højt. Derfor har du, sideløbende med dine arbejdsopgaver, mulighed for at supplere med kurser og Microsoft certificeringer.

Matcher du ikke lige 100% profilen, så hold dig ikke tilbage for at skrive en ansøgning. Vi sammensætter en udviklingsplan, så du på en struktureret måde opbygger nye kompetencer.

Vi værdsætter alle fællesskabet, og derfor afholder vi ofte sociale arrangementer herunder fredagsbarer og morgenmad samt personalefester. Vi er også gode til at fejre vores succeser med frokoster på lokale restauranter. Endeligt holder vi månedsmøder, hvor faglige og relevante oplæg (eks. løsninger, nyheder fra Microsoft eller nye tiltag og kunder) præsenteres for hele virksomheden, således at alle er orienteret om, hvad der foregår i de forskellige teams.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring. Derudover er der altid adgang til let forplejning (frugt og snacks) samt kolde drikkevare og kaffe på vores kontor.

Vi ligger centralt placeret i København, nærmere bestemt Gråbrødre Torv, ca. 5 minutters gang fra Nørreport station.

Hvem er PeopleNet?

Modern workplace er PeopleNets væsentligste fokusområde. Vi blev etableret i 2002 og er en af Danmarks førende konsulent- og kursusvirksomheder inden for vores felt.

I PeopleNet Consulting A/S, fokuserer vi primært på cloud transformation inden for Microsoft 365, specielt Teams, SharePoint og Power platformen, herunder rådgivning, udvikling, implementering og migrering samt support.

I PeopleNet Academy A/S, hjælper vi organisationer med at udnytte de muligheder, som Microsoft 365 tilbyder.