Microsoft 365 Løsningsarkitekt

Hallur

Er du vores nye Microsoft 365 Løsningsarkitekt?

PeopleNet søger en dygtig Microsoft 365 løsningsarkitekt med det store overblik og lysten til at træffe de rigtige beslutninger for vores private – og offentlige kunder. 

I PeopleNet leverer vi løsninger og rådgivning til vores mange kunder inden for Modern Workplace, Procesautomatisering, Migrering, Governance og Informationsarkitektur i Microsoft 365. Vores løsninger løfter kunderne og rådgivningen betrygger i de valg der tages. Vi giver alt, hvad vi har for at lytte til kunden, forstå behovet og leverer i sidste ende den bedste løsning med de rigtige teknologier og den højeste faglighed.

Som løsningsarkitekt er din primære rolle at rådgive og udfordre vores kunder på de rigtige løsninger, samt sikre den bedste tekniske implementering. Hovedparten af PeopleNets specialister og udviklere arbejder på et højt fagligt seniorniveau, hvilket giver mulighed for dyb sparring på de nyeste teknologier vi prioriterer at arbejde med. Vi er alle teknisk nysgerrige, og forventer derfor også det samme af dig. På større projekter er den overordnede projektlederrolle og afholdelse af workshops også en naturlig del af dine opgaver, ligesom du på mindre opgave kan stå for både projektledelse og implementering.

Du har indgående erfaring med:

  • Proaktiv kundedialog
  • Projektledelse
  • Afholdelse af workshops
  • Teknisk salg

og at du har et fagligt og teknisk højt niveau på flere af følgende områder: Teams, SharePoint Online, Power Automate, Power Apps, informationsarkitektur, Udvikling, SPFx og Web stack, Azure Function Apps og API Management, Azure DevOps.

Din uddannelsesbaggrund er mindre vigtig end din erfaring, men vi ser gerne at du også har et teoretisk fundament der understøtter dine faglige kompetencer.

Om PeopleNet

Videndeling og kompetenceudvikling er PeopleNets væsentligste fokusområder. Vi blev etableret i 2002 og er en af Danmarks førende kursus- og konsulentvirksomheder inden for vores felt.

I vores konsulentvirksomhed, PeopleNet Consulting A/S, fokuserer vi primært på cloud transformation inden for Microsoft 365, specielt Teams, SharePoint og Powerplatformen, herunder rådgivning, udvikling, support, implementering og migrering.

Vores kursusvirksomhed, PeopleNet Academy A/S, har siden 2002 afholdt mere end 10.000 kurser samt uddannet over 47.000 kursister i brugen af Microsoft SharePoint og Office.

Ydermere tilbyder vi 365Connect som er en fleksibel og modulopbygget intranetpakke, baseret på SharePoint Online og Microsoft 365.