Python i Power BI kursus - Transformere større datasæt

Vil du udvide dine kompetencer i Python Power Bi og udnytte værkøjets muligheder i din hverdag? 

På Python i Power bi kurset lærer du at forbereder din data, laver datamodelering og data visualisering. 

Bemærk! At vi afholder kurser i både københavn og Aarhus.

Læs mere om kurset

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kursets indhold

Data forberedelse

Transformer større datasæt mere effektivt med Python, før du importerer til Power BI, og brug derfor Power BI mere som præsentationsværktøj i stor udstrækning. Husk, at der kun er et par avancerede handlinger, som Power BI og Power-forespørgsel ikke kan gøre, så måske er dette aspekt af Python meningsløst i forhold til kurset.

Data Modelling

Python kan gøre avanceret modellering langt bedre end Power BI (mange af disse ting er ikke engang tilgængelige i Power BI og Power-forespørgsel): 

  • Correlation Plots (primarily using Pearson) 
  • Machine Learning – maybe too advanced 
  • Neural Networks – maybe too advanced 

Data Visualisering

Vi vil se på flere typer af visuals; de ting, vi ikke nemt kan skabe i Power BI.  Følgende kommer til at tænke på: 

  • Ridge plots (Overlapping Density Plots) 
  • Joint plots 
  • Geocode plots (e.g. combined with Azure Maps) 

Derudover kan det være en krævende opgave at arbejde med visualiseringer i Power BI, hvor man ofte bruger toldvisualiseringer fra markedet osv. Men med Python til din rådighed mange mennesker vil finde det mere alsidigt og lettere at bruge Python til hurtig udvikling og implementering af visuals i Power BI.

Om kurset

Python er højt niveauprogrammeringssprog og derfor giver brugeren både let sprogfortolkning og høj funktionalitet. Selvom dette kursus er rettet mod Power BI-brugerne, kan analytikere og dataforskere være nødt til at interagere med Power BI som en del af deres normarbejdsgang, f.eks. som et præsentationsværktøj. 

Hvad du vil opdage er, at der ikke er noget, som Power BI & Power-forespørgsel kan gøre, som Python kan gøre; Python vil udføre koden hurtigere og med flere muligheder for konfiguration og udforskning (f.eks maskinelæring osv.), men Python er sværere at konfigurere og bruge.  

Ikke desto mindre, da Power BI er ved at blive en hurtigt introduceret business intelligence-platform på tværs af mange organisationer, vil det være meget nyttigt at kombinere Power BI & Power-forespørgsel på den ene side og Python på den anden side.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig primært til dem som allerede kender til Power BI, men som ønsker at blive endnu bedre til at bruge programmet og mange af de andre muligheder, som kommer frem når man kombinerer det med Python programmering.

Forudsætninger

Forudsætningerne for at deltage på dette kursus er, at du har kendskab til Excel på et niveau, der svarer til den viden, du opnår på kurset: Power BI Grundkursus eller Power BI Desktop. 

Pakker, der vil være nyttige i Python og forventes at blive installeret: 

  • Data Preparation: NumPy, Pandas
  • Visualization: matplotlib, Seaborn
  • Machine Learning: sckit-learn
  • Text Analytics: TextBlob, NLTK

Generelt for vores kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.

Fandt du ikke det kursus du søgte?Kom til kursus oversigten her

Tilmeld kursus her

Der er ingen kursus datoer planlagt lige nu

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Medarbejderbillede af Morten Baron, Uddannelses- og Adoptionchef hos PeopleNet.

Morten Baron

Uddannelses- & Adoptionchef

+45 7021 4445
mba@peoplenet.dk
Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner & CEO

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk

Vi anbefaler!

Når du har afsluttet dette kursus, kan vi ikke tilbyde flere inden for Power BI. Mangler du kompetencer i Power BI, er du velkomment til at kontakte os.

Alternativt anbefaler vi vores resterende Microsoft kurser, så du kan udvide dine kompetencer. Få overblikket her.

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet