AI og ChatGPT crash kursus for ledere

Bliv en mere effektiv og inspirerende leder og styrk din ledelsesstil med et lyn-kursus i AI. På blot 3-timer giver vi dig alle de rigtige kompetencer til at nå dine arbejdsopgaver på kortere tid.

På vores skræddersyede AI crash kursus for ledere giver dig fyldestgørende introduktion til AI anvendelse, funktioner og kommunikationskommandoer. Med viden fra markedet, teori og praktiske øvelser bliver du klædt på til fremadrettet at kunne bruge AI til målrettet og professionelt at komme effektivt igennem din arbejdsdag.

Vores underviser følger hele tiden med udviklingen inden for AI og anvender selv programmet på daglig basis. Det sikrer, at du på kurset får tips og tricks, best practise samt den nyeste viden indenfor området.

Du kan deltage på kurset i København, Århus eller online. Vores underviser kommer også gerne ud og underviser på din arbejdsplads.

Book din egen private session med vores AI ekspert Ulrik Minet. Send ham en mail på umi@peoplenet.dk.

Er du på jagt efter en workshop for hele ledelsen? Se mere her.

Book dit kursus nu!Se kursusdatoer

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

AI og ChatGPT crash kursus for ledere
Få 100% styr på AI
Du får en grundlæggende introduktion til AI herunder muligheder og begrænsninger.
Kend alle værktøjerne og deres anvendelse
Læs alle funktioner og værktøjer (Co-pilot, Bing og ChatGBT) med henblik på blandt andet at automatisere dine arbejdsprocesser.
Sæt AI til alle dine opgaver
Få hands-on med generering af tekster til emails, rapporter og præsentantioner, fejlsøgning, finde informationer og lave kreativt indhold.

Du spilder ikke tiden på vores AI og ChatGPT crash kursus for ledere

Alle eksempler og opgaver kan bruges direkte i din hverdag, og vores erfarne undervisere tilpasser gerne undervisningen til netop dine arbejdsopgaver.
Book dit kursus nu!Se kursusdatoer

Om kurset

Værd at vide om vores AI og chatGPT crash kursus:

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Du modtager et kursusmateriale og et opgavesæt som du til enhver tid efterfølgende kan benytte dig af.

Målgruppe
Kurset er for dig, der til daglig er leder, og som ønsker anvende AI strategisk til at løse dine daglige arbejdsopgaver.
Forudsætninger
Der er ingen forudsætninger for at deltage på kurset.
Videre forløb
Når du har afsluttet dette kursus, anbefaler vi at du kigger nærmere på vores AI kursusoversigt. Har du personlige ønsker eller behov for ydereligere hjælp, så tag fat i Ulrik Minet på mail: umi@peoplenet.dk.

Det lærer du på vores AI og ChatGPT crash kursus

Kurset er opdelt i korte lektioner, hvor du får masser af tid til at løse praktiske hverdagsopgaver med vores AI crashkursus for ledere kursus.

Kursus indhold

 • Introduktion til AI og dens muligheder og begrænsninger for ledere (15 min)
 • Præsentation af nogle konkrete AI-værktøjer, som chatGPT, Co-pilot og Bing chat, og hvordan de kan hjælpe med at automatisere, forbedre eller inspirere ens arbejdsprocesser (30 min)
 • Øvelse i at bruge chatGPT til at generere tekster, som e-mails, rapporter, præsentationer eller blogindlæg, baseret på nogle stikord eller skabeloner (45 min)
 • Pause (15 min)
 • Øvelse i at bruge Co-pilot til at skrive eller debugge kode, baseret på nogle specifikationer eller eksempler (45 min)
 • Øvelse i at bruge Bing chat til at søge information, få svar på spørgsmål, få forslag til handlinger eller få kreativt indhold, baseret på nogle emner eller situationer (45 min)
 • Opsamling og evaluering af kurset og de lærte færdigheder (15 min)

En verden af helt nye muligheder

Når du går fra kurset, mestrer du flere af AI værktøjerne, og du står endnu stærkere i forhold til at løse dine arbejdsopgaver mere effektivt.

AI crashkurset kan hjælpe dig med at udvikle dine ledelseskompetencer

Fælles for alle ledere er ofte travlhed. Med mange opgaver og ansvarsområder, er det helt afgørende at kunne arbejde effektivt og prioritere sin tid ordentligt.

AI Crashkurset er derfor udvikle med henblik på at øge dine tekniske kompetence, men samtidig også at mindske tiden du bruger på dine “administrative” arbejdsopgaver. Efter kurset vil få mere tid til det værdiskabende arbejde, så som at udvikle din forretning, lede dine medarbejdere og være nærværende på din arbejdsplads.

Det tager du med dig fra AI crashkursus for ledere
 • Du vil have kendskab til, hvordan kan transformere ledelsespraksis.
 • Du forstår mekanismerne bag AI og kender til alle funktionerne.
 • Du kan selvstændigt producere indhold til forskellige medier og kanaler.
 • Du ved, hvordan du bruger AI til at automatisere dine arbejdsopgaver.
 • Du har kompetencerne til at søge informationer og forholde dig kritisk til udfaldet.

Udover en masse AI faglige og tekniske kompetencer, vil du generelt være en inspiration for dine ansatte og kollegaere i forhold til at arbejde produktivt,
samt blive mere selvsikker i at anvende AI på et professionelt plan.

Lær AI på den måde, der passer dig

Hos PeopleNet kan du blive undervist i AI på den måde, som passer præcist til dit eller dit firmas behov. Kontakt vores kursuskoordinatorer, og få hjælp til at finde det helt rigtige kursus til netop dit behov. Vælg f.eks. mellem:
Åbent AI kursus i København eller Århus
I centralt beliggende kursuslokaler med morgenmad og frokost på lokale restauranter.
On-live kursus over Microsoft Teams
Gennemgå samme pensum live som på tilstedeværelseskurset – og spar kr. 200,-
Lukkede firmakursuser for dig og dine kollegaer

Vi kan også skræddersy et AI kursus og afholde det i dit firma.

Sidemandsoplæring i AI

Få et tilpasset AI kursus til netop dine arbejdsopgaver afholdt ved dit skrivebord.

Du kan se AI kursus oversigten her. Alle kurserne kan både afholdes hos os, online eller hos jer.

Find dit kursus her

Der er ingen kursus datoer planlagt lige nu

Vi skaber det AI kursus, du har brug for

Kan du ikke finde præcis det AI kursus, som du har brug for, skræddersyer vi det til dig. Kontakt os i dag, og få det kompetenceløft i AI, som gør dig stærkere i hverdagen.

Medarbejderbillede af Morten Baron, Uddannelses- og Adoptionchef hos PeopleNet.

Morten Baron

Uddannelses- & Adoptionchef

+45 7021 4445
mba@peoplenet.dk
Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner & CEO

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk

FAQ om AI

Har kan du finde svar på spørgsmål du måtte have om AI.
Kan du ikke finde svar på det, du søger? Kan du kontakte os på telefon +45 7021 4445 eller benyt formularen herunder.

Spørgsmål om AI