Hjem » Kurser » Word Kurser

Word Kurser


Microsoft Word er nok verdens mest kendte tekstbehandlingsprogram, som indgår i den velkendte Office-pakke. Word bruges til store såvel som små dokumenter, hvori du kan lave tabeller, grafer mm., ligesom du også selv kan indstille margener, header, footer, linjeafstand mm. Med Word kan du også nemt lave indholdsfortegnelser og formatere store dokumenter via styles og design. På PeopleNets kurser lærer du om Words funktioner og hvordan de kan bruges i hverdagen.

PeopleNet er eksperter i Word og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi skræddersyer også gerne et Word kursus til dig, så det passer præcist til dit behov.


Bliv bedre til Word på få dage

Word Kurser på alle niveauer

PeopleNet tilbyder Word kurser i version Word 2010, Word 2013 og Word 2016. Word kurserne henvender sig til både mere eller mindre erfarne brugere af Word. Vores undervisere er eksperter indenfor Word, og sikrer dermed en optimal undervisning. Vil du øge dine kompetencer indenfor Word, er et kursus hos PeopleNet en god mulighed for dette. Dette gælder uanset om du er en erfaren Word bruger, eller lige er begyndt at anvende Word. Kort sagt er der noget enten du er ekspert i Word eller begynder i Word.

Hvad kan Word bruges til?

På PeopleNet Academys Word kurser, underviser vi i, hvordan du kan anvende Word til at skabe smukt opsatte dokumenter. Du vil lære om Words funktioner og hvordan du kan anvende det i dagligdagen. Vi har forskellige Word kurser, hvor du kan få styrket dine kompentencer fra Word introduktion til Word Store Dokumenter og VBA. Læs eventuelt mere om hvad Word kan, på Microsofts egen hjemmside.

Et Word kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Word kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Word kursus der passer til dit niveau. Derudover kan vi lave et skræddersyet Word kursus, specielt til dig og din virksomhed, hvis det er nødvendigt. Vores undervisere har mange års erfaring, og sikrer at du får det maksimale udbytte af et Word kursus. På den måde sikrer vi at du hurtigt kan tage dine nye kompetencer i brug.

Word kurser i København og Århus

Vi tilbyder Word kurser i København og Århus, men vi kommer også gerne og afholder Word firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores fleksibilitet er høj når det kommer til afholdelse af kurser. Der er derfor gode muligheder for at du kan deltage i et kursus hos PeopleNet.

Word kurser til alle brugere på alle niveauer

Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Word kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Word guides, tips og tricks mm.📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Word kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale. Det er særligt nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Herunder ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Word kurser

På åbne Word kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Word kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside, ved at finde det Word kursus du gerne vil deltage i. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. Det er med til at sikre at alle får det maksimale ud af et Word kursus hos PeopleNet.

På de åbne Word kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Word kurser afholdes løbende, og der vil derfor være gode muligheder for at finde et kursus der passer i din kalender. Kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Word Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Word. Dette Word kursus kan ske enten hos os i vores kursuslokaler eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Word-kompetencer.

Word Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed? Det kan f.eks. være aktuelt ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde. Her er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb, så alle får gode forudsætninger.

Fordele ved et samlet Word kursus

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere.
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb.
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer.
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer.
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar.
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt.
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer.
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning.
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk.
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet.
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Lige det er noget vi går meget op i, når vi skal afholde Word kurser. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Andre kurser hos Peoplenet?

Har du brug for et andet kursus end i Word? Vi er eksperter i alt indenfor Microsoft. Blandt andet afholder vi Excel Kurser, SharePoint Kurser og InfoPath kurser.

Se hele vores udbud af kurser i Microsoft og øg din ekspertise.