Windows Server Kurser

Om Windows Server

Windows Server er et operativsystem fra Microsoft. Windows Server findes i flere versioner og udvikles løbende med nye funktionaliteter, performance-optimeringer og sikkerhedsforbedringer.

PeopleNet har stor erfaring med Windows Server. Hvis du ikke kan finde det kursus der passer til dig, er du meget velkommen til at kontakte os.


Windows kurser

PeopleNet tilbyder Windows Server Kurser i 2016 MS-742, MS-741 og MS-740.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Windows?

Windows 2019 er Microsofts nyeste server-operativsystem, som byder på ny funktionalitet, performanceoptimeringer og sikkerhedsforbedringer i forhold til den meget populære forgænger Windows Server 2012 og 2016. Mange af Windows kurserne fører mod MCSA- eller MCSE Windows Server-certificeringen. Læs mere om Windows Server hos Microsoft.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Windows kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Windows kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Windows kursus, specielt til dig.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk