Hjem » Kurser » Windows Kurser

Windows Server Kurser


Windows Server er et operativsystem fra Microsoft. Windows Server findes i flere versioner og udvikles løbende med nye funktionaliteter, performance-optimeringer og sikkerhedsforbedringer.

PeopleNet har stor erfaring med Windows Server. Hvis du ikke kan finde det kursus der passer til dig, er du meget velkommen til at kontakte os.


Få styrket dine kompetencer i Windows Server.  

Windows kurser hos PeopleNet

PeopleNet tilbyder Windows Server Kurser i 2016 MS-742, MS-741 og MS-740. Du kan ved at tage et kursus i Windows server hos os, øge dine komptencer.

Hvad kan Windows bruges til?

Windows 2016 er Microsofts nyeste server-operativsystem, som byder på ny funktionalitet, performance-optimeringer og sikkerhedsforbedringer i forhold til den meget populære forgænger Windows Server 2012. Mange af Windows kurserne fører mod MCSA- eller MCSE Windows Server-certificeringen.

Vores undervisere har mange års erfaring og ligger inde med den nyeste viden om Windows Server. Både undervisningskvaliteten og udbyttet af et Windows kursus er derfor høj.

Læs eventuelt mere om Windows Server ved at besøge Microsoft.

Windows kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Windows kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Windows kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Windows kursus, specielt til dig.

Windows kurser i København og Århus

Vi tilbyder Windows kurser hos PeopleNet Academy i København eller Århus, men kommer også gerne og afholder Windows kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores fleksibilitet er til for at øge kvaliteten af dit kursusforløb, så tøv ikke med at kontakte os og hør hvordan vi kan afholde et kursusforløb i Windows Server.


Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Windows Kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 
📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER
Windows kursus i København

Windows kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Windows kurser

På åbne Windows kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Windows kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Windows kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

Windows Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved Windows Firmakurser

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Stor ekspertise i afholdelse af kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Windows Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Windows Server. Dette Windsows kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Windows-kompetencer.

Andre kurser hos Peoplenet?

Ønsker du at komme på andre kurser hos os, så kan du blandt andet komme på Word kursus, Powerpoint kursus, SharePoint kursus og Visio kursus. Se alle vores kurser her.