Hjem » Kurser » Visio Kurser

Visio Kurser


Visio er et Microsoft produkt, som gør det nemt at organisere ideer visuelt. Med Visio kan du f.eks. nemt oprette og samarbejde omkring diagrammer, planer, tidslinjer og billeder.

Hos PeopleNet er vi eksperter i Visio og skræddersyer gerne et Viso kursus til lige præcis dit behov.


Lær alt om professionelle digrammer med Visio

Visio kurser i flere versioner

PeopleNet Academy afholder Visio kurser i version 2013 og 2016. Vi afholder både på bruger og superbruger niveau. Du kan derfor deltage i vores Visio kurser uanset om du er nybegynder eller en erfaren bruger af Visio.

Hvad kan Viso bruges til?

Med Visio kan du nemt og intuitivt oprette og samarbejde om rutediagrammer, netværksdiagrammer, organisationsdiagrammer, etageplaner, tekniske design og meget mere ved hjælp af moderne figurer og skabeloner – alt sammen med den velkendte Office-oplevelse. Læs eventuelt mere om Visio ved at besøge Microsofts egen hjemmeside.

Visio kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Visio kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Visio kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Visio kursus, specielt til dig.

Visio kurser i København og Århus

Vi tilbyder Visio kurser hos PeopleNet Academy i København og Århus. Vi kommer også gerne og afholder Visio kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er at opretholde en høj kvalitet for vores kursister. Vi ønsker derfor at afholde Visio kurser der hvor det er bedst for dig og din virksomhed.


Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Visio Kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Super kurser, dygtige undervisere, konsulenter og specialister...

Hamrende dygtige til at skræddersy firmarettede kurser, som rammer deltagerne på det helt rigtige niveau.

Jette Holm Kristensen - IT Konsulent
📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Visio kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Visio kurser

På åbne Visio kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Visio kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Visio kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

Visio Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved Visio firmakurser

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Eksperter i afholdelse af kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Visio Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Visio. Dette Visio kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Visio-kompetencer.

Andre kurser hos PeopleNet?

Vi afholder hvert år mange kurser hos PeopleNet. Vi er certificeret Microsoft Gold partner og er eksperter i alle Microsofts applikationer. Blandt de kurser vi afholder, er der blandt mange: Word kurser, PowerPoint Kurser, SharePoint kurser, Excel kurser og Access Kurser. Se hele oversigten over alle vores kurser her.