Visio Kurser

Visio er et Microsoft produkt, som gør det nemt at organisere ideer visuelt. Med Visio kan du f.eks. nemt oprette og samarbejde omkring diagrammer, planer, tidslinjer og billeder.

Hos PeopleNet er vi eksperter i Visio og skræddersyer gerne et Viso kursus til lige præcis dit behov.


Lær alt om professionelle digrammer med Visio

Visio kurser i flere versioner

PeopleNet Academy afholder Visio kurser i version 2013 og 2016. Vi afholder både på bruger og superbruger niveau. Du kan derfor deltage i vores Visio kurser uanset om du er nybegynder eller en erfaren bruger af Visio.

Hvad kan Viso bruges til?

Med Visio kan du nemt og intuitivt oprette og samarbejde om rutediagrammer, netværksdiagrammer, organisationsdiagrammer, etageplaner, tekniske design og meget mere ved hjælp af moderne figurer og skabeloner – alt sammen med den velkendte Office-oplevelse. Læs eventuelt mere om Visio ved at besøge Microsofts egen hjemmeside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Visio kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Visio kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Visio kursus, specielt til dig.

Kurser i København og Århus

Vi tilbyder Visio kurser hos PeopleNet Academy i København og Århus. Vi kommer også gerne og afholder Visio kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er at opretholde en høj kvalitet for vores kursister. Vi ønsker derfor at afholde Visio kurser der hvor det er bedst for dig og din virksomhed.


Bliv kontaktet


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Kursusformer

PeopleNet udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Her ser du tre af de tilbudte kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. i forbindelse med en opgradering, er det en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved firmakurser

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere, der tager udgangspunkt i jeres udfordringer
  • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer
  • Mulighed for online community med adgang til guides
  • Faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
<br>
Åbne kurser

På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Tilmelding kan ske via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. Vores åbne kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Sidemandsoplæring

Hos PeopleNet tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine kompetencer.

Har du brug for andre kurser?

Ønsker du at øge dine kompetencer indenfor andre Microsoft applikationer? Her kan du se alle de kurser vi tilbyder.