SharePoint Online Kurser

SharePoint Online kurser

Bliv god til SharePoint Online på få dage

SharePoint Online Kurser på alle niveauer i København og Århus

PeopleNet tilbyder mange SharePoint Online kurser. Vi tilbyder SharePoint Online kurser på alle niveauer. Fra begynder, redaktør, superbruger, administrator, projektleder til SharePoint Online udvikler.

Foruden og SharePoint Online tilbyder vi også kurser i SharePoint 2010, SharePoint 2013, SharePoint 2016, SharePoint 2019.

Vi tilbyder SharePoint kurser i København og Århus, men vi kommer også gerne og afholder SharePoint firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Et SharePoint Online kursus tilpasset dine konkrete behov

Det er vigtigt for os, at du får hjælp til lige præcis de områder, som du sidder med til daglig eller har særligt brug for hjælp til.

Derfor må du meget gerne kontakte os inden kurset, hvis du har bestemte ønsker, spørgsmål eller andet.

Kan du ikke finde lige præcis dét kursus, som du har behov for, må du meget gerne kontakte os. Så finder vi en løsning.

Vi sidder klar til at vejlede dig i hvilket kursus, der passer til dit niveau og dine læringsmål. Vi kan også hjælpe med at få lavet et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rette SharePoint Online kursus


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

SharePoint Online Kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid.

Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne SharePoint Online kurser

På åbne SharePoint kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent SharePoint kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart.

På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne SharePoint kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

SharePoint Online Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til nyere eller online version af SharePoint, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere Mulighed for tilpasset materiale og forløb, fx hvis der skal undervises i virksomhedens SharePoint-intranet til mange brugere Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer af SharePoint
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden.

Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

SharePoint Online Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i SharePoint. Dette SharePoint kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine SharePoint-kompetencer.

Nyttige hjælpemidler til SharePoint

Der findes masser af nyttig hjælp at hente, på internettet. Endda så meget, at der kan virke overvældende. Her deler vi 4 links, der kan være en hjælp til at komme i gang med at bruge SharePoint, eller til at forbedre dine nuværende SharePoint kompetencer.

SharePoint Videokurser

Microsoft tilbyder 10 korte lektioner og artikler der introducerer til de mest grundlæggende funktioner i SharePoint Online ”Modern experience”. Du finder videoerne på dansk her og på engelsk her.

SharePoint Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier, der sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen. Brug søgefeltet til at specificere resultaterne (f.eks. ”SharePoint”). Du finder det danske produktivitetsbibliotek her, og det engelske finder du her.

SharePoint Help Center

På Microsofts eget SharePoint hjælp-center, der findes både på dansk og på engelsk, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides, hjælp til at løse problemer og meget mere. Du finder hjælp-centeret på dansk her, og på engelsk her.

Office 365 Uddannelsescenter

Office 365 Uddannelsescenter, er et online bibliotek med ressourcer og materialer, der hjælper dig i gang med at bruge Office 365, og f.eks. SharePoint specifikt, eller tilbyder tips til hvordan du kan øge din produktivitet ved hjælp af funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på den apps ikon, som du ønsker at vide mere om. Find det danske uddannelsescenter her, og det engelske her.

Hold dig desuden opdateret på vores nyhedssidehvor vi deler gode tips og tricks til SharePoint og Office 365. 

SharePoint konsulenter

Få professionel hjælp af vores SharePoint konsulenter


PeopleNet Consulting kan hjælpe med alle SharePoint opgaver, store som små og uanset SharePoint version. Så har du en opgave du ikke selv kan løse, eller vil du spare tid og frigive interne ressourcer til andre opgaver, kan en af vores mange SharePoint konsulenter hjælpe dig effektivt videre.


Læs mere om vores SharePoint konsulenter