SharePoint Designer Kurser

Om SharePoint Designer

SharePoint Designer er et web- og applikationsdesignprogram, der bruges til at opbygge og tilpasse SharePoint-websteder og applikationer. Med SharePoint Designer kan du oprette datarige sider, oprette kraftfulde workflow-aktiverede løsninger og designe udseendet på dit websted.


Få den nyeste viden

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Hvad kan SharePoint Designer?

SharePoint Designer leverer en unik oplevelse, for dig der opretter websteder, ved at give et sted, hvor du kan oprette et websted; tilpasse de komponenter, der udgør webstedet; designe webstedets logik omkring en forretningsproces og implementere webstedet som en pakkeløsning. Du kan gøre alt dette uden at skrive en linje kode.

Kurser i København, Aalborg og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores tre lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Windows kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Windows kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Windows kursus, specielt til dig.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
info@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
info@peoplenet.dk