SharePoint 2019 Superbruger kursus

SHAREPOINT 2019 Superbruger

 

Book nu
Vælg dato og sted

14-12-2020

København

16-12-2020

Aarhus

25-01-2021

On-live

01-02-2021

København

24-02-2021

On-live

Se flere datoer
 

Tidspunkt og varighed
Kl. 08:30 - 16:00
3 dage

Sted
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K

Pris
Kr. 11.000.- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

SHAREPOINT 2019 Superbruger

Målsætning

Målet med dette kursus, er at give deltageren indsigt i og udvidet forståelse for funktioner og muligheder i SharePoint 2019. Det vil gøre dig i stand til at oprette og vedligeholde en lang række af SharePoints komponenter, herunder websteder, sider, webdele, lister og biblioteker. Du vil på kurset blive præsenteret for opgavesæt baseret på cases og temaer.

Målgruppe

Superbrugere, PowerUsers, projektledere, projektdeltagere og koordinatorer, som skal benytte og opsætte samt have viden om de mange muligheder i SharePoint 2019 for at publicere informationer til intranet, extranet og internet, herunder designe og styre sagsforløb, opsætte og administrere avanceret dokumenthåndtering, håndtere målrettet information m.m.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand. 

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne. 

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks. 

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Administration, indstillinger og funktioner for websteder 

 • Vi starter med en gennemgang af hvad SharePoint 2019 består af, samt af vigtige termer. 
 • Vi opbygger en samling af websteder, gennemgår og aktiverer en række forskellige funktioner for samlingen af websteder og du hurtig finder en metode til at skabe grupper af websteder og websteder i SharePoint. 

Modern experience 

På kurset arbejder vi i primært i modern expierience (Ny oplevelse) og arbejder dermed med de nye opdaterede side layouts og webparts. Vi arbejder i både kommunikationswebsteder og teamsites og ser på, hvornår du med fordel kan anvende den ene frem for den anden.  
Der arbejdes med de moderne lister og biblioteker og vi viser fordelene ved dem. Vi gennemgår hvordan vi kan skifte mellem ”Klassisk oplevelse” og ”Moderne oplevelse” samt fordele og ulemper ved begge.

Struktur for samlingen af websteder 

 • Her gennemgår vi mulighederne for at vælge skabeloner for websteder og selv oprette nye. Derudover kigger vi på hvilke page layouts, der er tilgængelige, hvordan de adskiller sig, og hvordan de benyttes hensigtsmæssigt.  

Navigation 

 • SharePoint 2019 har en ny mulighed for at håndtere navigation: Managed Navigation. Vi kigger på denne funktion i sammenligning med en standard struktureret navigation og de muligheder, der er for anvendelse af webdele til navigation. 

Dokumentbiblioteker, lister og andre indholdselementer 

 • Gennemgang af de forskellige typer af biblioteker, der findes i SharePoint 2019 og hvordan, de med fordel kan anvendes. 

Dokumenthåndtering 

 • Vi gennemgår i detaljer brugen af dokumentbiblioteker og funktioner i forbindelse med håndtering af dokumenter generelt. 
 • Fokus vil være på metadata, visninger, check in/check out, kolonner, versionering og meget mere. 

Sideredigering 

 • Her kigger vi på redigering af forskellige sidetyper, og gennemgår anvendelsen af en række webdele såsom Fremhævet indhold. 
 • Vi tager også et kig på oprettelsen af en sides indholdstype. 

Rettigheder 

 • Hvilke redskaber findes der i SharePoint 2019 til at understøtte governance og rettighedsstrukturer? 

Søgning i SharePoint 2019 

 • Hvordan fungerer søgning i SharePoint, og hvilke muligheder er der for at tilpasse søgeord og optimering.  

Forudsætninger

Det er en forudsætning, at du har arbejdet med SharePoint – enten en tidligere eller den nuværende version. Er du også rutineret bruger af Microsoft Office, er det et plus. 

PeopleNet anbefaler derfor, at du indledningsvis deltager på et SharePoint-introduktionskursus.

Varighed

3 dage


Se alle SharePoint 2019 kurser