SharePoint 2016 for beslutningstagere og projektledere

SHAREPOINT 2016 FOR BESLUTNINGSTAGERE OG PROJEKTLEDERE

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

03-09-2018

København

03-10-2018

Aarhus

22-10-2018

København

07-11-2018

Aarhus

26-11-2018

København

 

Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
1 dag

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 5.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

SHAREPOINT 2016 FOR BESLUTNINGSTAGERE OG PROJEKTLEDERE


Målsætning

Dette intensive 1 dages kursus har fokus på, hvad du behøver at vide om SharePoint 2016 opgradering, set ud fra superbruger og slutbruger rolle. Kursets form er gennemgang af nyheder samt hands-on øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i jeres overvejelser om implementering af platformen.

Målgruppe

SharePoint superbrugere, projektledere, og forretningsansvarlige som ønsker hands-on og indsigt i de nye funktioner i SharePoint 2016.

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.
På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.
Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Indhold på kurset:

• Nyheder SharePoint 2016 målrettet forretningsbrugere
• Få serveret relevant personligt indhold med Delve – personal insights
• Mobile UI i SharePoint 2016 – mobil oplevelsen bliver meget bedre
• Document Id’s, find det indhold eller dokumenter med unikke links
• De nye roller og rettigheder i SharePoint 2016 on-prem
• Planlæg din opgradering

Forudsætninger

Dette er et intensivt 1 dages opgraderingskursus til erfarne SharePoint projektledere og beslutningstagere. Kurset forudsætter derfor, at du har en del erfaring med SharePoint; dvs., at du enten har deltaget på eller har kompetencer svarende til vores SharePoint Superbruger kurser.

Varighed

1 dag