SharePoint Kurser

Hvad er SharePoint?

SharePoint er et Microsoft Content Management System (CMS), som bruges til at oprette websteder, intranet, hjemmesider og andre platforme til samarbejde, dokumenthåndtering og kommunikation. Med SharePoint kan organisationer blandt andet opbevare, organisere, fremsøge, oprette og dele nyheder, data, filer, opgaver og ressourcer mm. på tværs af både mobile enheder og lokationer.


Om vores SharePoint kurser

Vores SharePoint Kurser

Tryk på verison for at navigere.

Hvad er SharePoint?

Arbejdsgange og processer kan optimeres med indbyggede formularer og workflow funktioner. Via webparts kan du f.eks. nemt oprette et websted, som fungerer som en blog med personaliserede nyheder, annonceringer mm. Du kan også lave websteder, som understøtter projektsamarbejde og dokumenthåndtering, eller som fungerer som opslagsværker eller dashboards til præsentation af diverse data.

Alle funktioner er responsive via en standard app. SharePoint integrerer sømløst til alle Microsofts øvrige teknologier samt mange andre tredjepartsprodukter, hvilket gør anvendelsesmulighederne med SharePoint mange.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.


Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét SharePoint kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket SharePoint kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet SharePoint kursus, specielt til dig.


Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk