ShareGate Superbruger

Featured image

ShareGate for Superbrugere


Om kurset

Dette kursus har til formål, at gøre dig i stand til at anvende de forskellige muligheder i ShareGate. Du bliver i stand til at afvikle rapporter som hjælper dig med at planlægge og estimere en migrering, og til at udføre en migrering med brug af ShareGate.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til brugere der står over for en migrering af SharePoint hvad enten platformen er on premises eller Microsoft 365.

Forudsætninger

Du er rutineret bruger af SharePoint og har kendskab til brugergrænsefladen, indholdselementer og rettighedsstrukturen. PeopleNet anbefaler derfor, at du indledningsvis deltager på et SharePoint kursus. Se PeopleNets SharePoint kurser her.

Generelt for PeopleNets kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.


Tilmeld kursus

Varighed

1 dag

Pris

4000*,- ekskl. moms

Tidspunkt

08:30-16:00

13-10-2021

On-live

03-11-2021

København

03-11-2021

Aarhus

24-11-2021

On-live

15-12-2021

København

Se flere datoer

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.