ShareGate Kurser

Hvad er ShareGate?

ShareGate er et migreringsværktøj, som er med til at sikre en simpel og effektiv migreringsproces. Med ShareGate kan du migrere så meget data, som du ønsker, til den seneste version af SharePoint eller Microsoft 365 – helt uden nedetid.

ShareGate er en af PeopleNets kernekompetencer, og vi er Danmarks eneste ShareGate Premium partner. Vi tilbyder et ShareGate migreringskursus, som henvender sig til superbrugere.


ShareGate kurser

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvordan kan PeopleNet hjælpe?

PeopleNet er Danmarks eneste ShareGate Premium partner. Vi har stor erfaring med migrering af SharePoint indhold ved hjælp af ShareGate. Siden 2007 har vi hjulpet over 100 kunder med at migrere løsninger og indhold til SharePoint 2007, 2010, 2013 og Office 365/Microsoft 365 ved hjælp af ShareGate. Læs mere om Sharegate.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét ShareGate kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket ShareGate kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet ShareGate kursus, specielt til dig.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk