Hjem » Kurser » Sharegate Kurser

ShareGate Kurser


ShareGate er et migreringsværktøj, som er med til at sikre en simpel og effektiv migreringsproces. Med ShareGate kan du migrere så meget data, som du ønsker, til den seneste version af SharePoint eller Office 365 – helt uden nedetid.

ShareGate er en af PeopleNets kernekompetencer, og vi er Danmarks eneste ShareGate Premium partner. Vi tilbyder et ShareGate migreringskursus, som henvender sig til superbrugere.Lær at migrere data med ShareGate

ShareGate migreringskursus

PeopleNet Academy tilbyder nu et ShareGate migreringskursus, der henvender sig til superbrugere. Har du behovfor en Sharegate-licens eller for konsulenthjælp, er du velkommen til at kontakte os. Kurset er altså for dig der er ansvarlig eller skal være det for ShareGate i din virksomhed, og som ønsker at udvikle dine kompetencer.

Hvad kan ShareGate bruges til?

Migrering af SharePoint indhold ved hjælp af ShareGate er en PeopleNets kernekompetencer. Siden 2007 har vi hjulpet over 100 kunder med at migrere løsninger og indhold til SharePoint 2007, 2010, 2013 og Office 365 ved hjælp af ShareGate. Vi kan også hjælpe dig, og nu endnu bedre, da vi er Danmarks eneste ShareGate Premium partner. Vores ekspertise indenfor ShareGate er altså noget der kan komme dig til gavn. Det gælder uanset om du skal udvikle dine kompetencer med et ShareGate kursus, eller have vores konsulenthjælp. Læs mere om Sharegate på deres egen hjemmeside.

ShareGate kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét ShareGate kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket ShareGate kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet ShareGate kursus, specielt til dig. Erfarne undervisere med speciale i ShareGate sikrer et højt undervisningsniveau på vores ShareGate kurser, hvor du som kursist får fuld valuta for pengene samt de perfekte muligheder for at øge dine evner i ShareGate.

ShareGate kurser i København og Århus

Vi tilbyder ShareGate kurser hos PeopleNet Academy i København og Århus. Vi kommer også meget gerne og afholder ShareGate kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er at hjælpe vores kursister bedst muligt, og er derfor meget fleksible i vores afholdelse af kurser i ShareGate.


Bliv kontaktet – Vi rådgiver dig omkring vores ShareGate Kursus


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 
📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER
Tag på Sharegate kursus hos PeopleNet

Kursusformer

ShareGate kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne ShareGate kurser

På åbne ShareGate kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent ShareGate kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne ShareGate kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

ShareGate Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved ShareGate Firmakurser

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Eksperter i afholdelse af kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

ShareGate Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i ShareGate. Dette ShareGate kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine ShareGate-kompetencer. 

Andre kurser hos PeopleNet?

Ønsker du at øge dine kompetencer indenfor eksempelvis Microsoft applikationer? Så læs mere om eksempelvis vores Word kurser, Excel Kurser, SharePoint kurser eller Office 365 kurser. Derudover kan du se en oversigt over alle de kurser vi tilbyder her.