Microsoft Project Kurser

Microsoft Project bruges til at skabe en strømlignet projekt-, ressource- og porteføljestyring. Project kan hjælpe den enkelte medarbejder, teams samt hele organisationer med at bevare overblikket over projekter.

PeopleNet er specialister i Project og skræddersyer gerne et Project kursus, så det passer præcist til dit behov.


Lær alt om effektiv projektstyring med Project

Project kurser hos PeopleNet

PeopleNet har været et dedikeret konsulenthus siden 2002, og vi har derfor en dybdegående viden om og stor praktisk erfaring med Project kurser. Vi er altid på forkant med den nyeste udvikling i Project. Vores Project kurser er skræddersyet til dig der vil udvikle og øge dine evner og kompetencer, indenfor Microsoft Project.

Hvad kan Microsoft Project bruges til?

Microsoft Project kan bruges til at skabe strømlinet projekt-, ressource- og porteføljestyring, hvilket hjælper den enkelte medarbejder, teams og organisationer med at holde styr på projekter og bevare overblikket. Skal du have en bedre projektstyring, er Microsoft Project et værdifuldt værktøj. Læs eventuelt mere om hvad Microsoft Projects kan, ved at besøge Microsoft egen hjemmeside

Project kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Project kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Project kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet Project kursus, specielt til dig.

Project kurser i København og Århus

Vi tilbyder Project kurser hos PeopleNet Academy i København eller Århus, men kommer også gerne og afholder Project kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores fleksibilitet er et af vores kerneområder, kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig. 


Bliv kontaktet


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Kursusformer

PeopleNet udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Her ser du tre af de tilbudte kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. i forbindelse med en opgradering, er det en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved firmakurser

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere, der tager udgangspunkt i jeres udfordringer
  • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer
  • Mulighed for online community med adgang til guides
  • Faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
<br>
Åbne kurser

På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Tilmelding kan ske via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. Vores åbne kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Sidemandsoplæring

Hos PeopleNet tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine kompetencer.

Har du brug for andre kurser?

Ønsker du at øge dine kompetencer indenfor andre Microsoft applikationer? Her kan du se alle de kurser vi tilbyder.