Hjem » Kurser » Project kurser

Project Kurser


Microsoft Project bruges til at skabe en strømlignet projekt-, ressource- og porteføljestyring. Project kan hjælpe den enkelte medarbejder, teams samt hele organisationer med at bevare overblikket over projekter.

PeopleNet er specialister i Project og skræddersyer gerne et Project kursus, så det passer præcist til dit behov.


Lær alt om effektiv projektstyring med Project

Project kurser hos PeopleNet

PeopleNet har været et dedikeret konsulenthus siden 2002, og vi har derfor en dybdegående viden om og stor praktisk erfaring med Project kurser. Vi er altid på forkant med den nyeste udvikling i Project. Vores Project kurser er skræddersyet til dig der vil udvikle og øge dine evner og kompetencer, indenfor Microsoft Project.

Hvad kan Microsoft Project bruges til?

Microsoft Project kan bruges til at skabe strømlinet projekt-, ressource- og porteføljestyring, hvilket hjælper den enkelte medarbejder, teams og organisationer med at holde styr på projekter og bevare overblikket. Skal du have en bedre projektstyring, er Microsoft Project et værdifuldt værktøj. Læs eventuelt mere om hvad Microsoft Projects kan, ved at besøge Microsoft egen hjemmeside

Project kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Project kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Project kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet Project kursus, specielt til dig.

Project kurser i København og Århus

Vi tilbyder Project kurser hos PeopleNet Academy i København eller Århus, men kommer også gerne og afholder Project kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores fleksibilitet er et af vores kerneområder, kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig. 


Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Project Kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 
📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Project kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Microsoft Project kurser

På åbne Project kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Project kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne Project kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Project kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

Microsoft Project Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved Microsoft Project Firmakurser

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Ekspertise i afholdelse af Microsoft kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Microsoft Project Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Project. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Project-kompetencer.

Andre kurser hos PeopleNet?

Vi har siden 2002 afholdt kurser i microsoft pakken, så vores ekspertise er stor. Vi tilbyder blandt meget andet, Word kurser, SharePoint kurser, Visio Kurser og Outlook kurser. Se hele oversigten over alle vores kurser her.