Hjem » Kurser » Praktiske informationer

Praktiske informationer


Booking af kursus

Du kan booke dit kursus på flere forskellige måder. Du kan bl.a. booke et kursus her på vores hjemmeside. Du vælger blot kursustype samt den ønskede dato og sted. Du vil efter nogle minutter modtage en bekræftelse i din mail indbakke. Hvis ikke du har modtaget din bekræftelse må du gerne tjekke din spam indbakke, da vi nogle gange oplever, at de ryger der ind.

Når du tilmelder dig et af vores kurser, kan du også vælge at tilmelde dig vores nyhedsmail, hvor du vil modtage gode tilbud, guides, tips, tricks mm. Nyhedsmailen kan afmeldes ved at benytte funktionen ”afmeld nyhedsbrev” i nyhedsbrevet. Når du tilmelder dig beder vi dig også om at læse og acceptere vores Integritets- og markedsføringspolitik. Læs politikken her.

Du har også mulighed for at booke et kursus via e-mail på koordinator@peoplenet.dk eller pr. telefon 7021 4445. Ring til os hvis du er tvivl om, hvordan du booker dit kursus eller har spørgsmål om kurset.


Afbestilling af kursus

Hvis ikke du har mulighed for at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega. Er dette ikke muligt, og ønsker du at afbestillle et kursus, skal dette ske pr. mail eller pr. telefon senest 14 dage inden afholdelse. Hvis du afbestiller kurset mindre end 14 dage før, vil du blive faktureret fuld pris for kurset.

Kursusfaciliteter

Det er en fornøjelse at kunne byde dig velkommen i vores moderne og hyggelige kursusfaciliteter, som er centralt placeret i både Købehavns Centrum (på Gråbrødre Torv) og i Aarhus midtby. Derudover kan vi også tilbyde et ‘mobilt kursuscenter’, hvor undervisningslokalet bliver leveret hos dig i f.eks. et mødelokale. Vi medbringer og opstiller al hardware, som kræves, heriblandt bærbare pc’er, projektorer, kursusmateriale, kursusbeviser m.m. Herved sparer jeres medarbejdere tid på transport til ekstern kursuscenter.

Forplejning

Med i kursusprisen er:
– Morgenmad – lækker brunch på en af de nærliggende restauranter
– Frisk frugt, små kager, chokolade
– Lækker frokost fra et af de nærliggende restauranter
– Kaffe, the og sodavand

Image

Hvor og hvornår?

Alle kurser løber fra kl 08.30- 16.00, medmindre andet er aftalt og lokationen er på de oplyste adresser i hhv. København og Aarhus. Kurset starter kl 08.30 med morgenmad, kaffe og the, og vores undervisning starter kl.9.00. I løbet af dagen serveres der frugt og lækkerier, og kl. 16.00 slutter undervisningen.

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K

Tlf. +45 7021 4445

PeopleNet Aarhus
Tangen 4
8000 Aarhus C

Tlf. +45 7021 4445

Betaling

Ved tilmelding skal du skrive hvortil og til hvem, fakturaen skal sendes. Vi opkræver først betaling efter kursets afholdelse.

Kurserformer

I PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet, og derfor kan du også aftale en anden kursusform.

Vælg mellem:

  • Firmakurser – onsite eller i vores undervisningslokaler
  • Ene-undervisning – onsite eller i vores undervisningslokaler
  • E-learning
  • Webinarer
  • Workshop – kombination af undervisning, rådgivning og konfiguration
  • Floor-walking
  • Seminarer
  • Kurser på engelsk

Vores erfarne instruktører tager gerne ud til dit firma og gennemfører kurset således, at kurset afholdes på jeres adresse. Det kan være en stor fordel, hvis I har flere kollegaer, som skal opdateres i samme system eller på samme platform.
I kan selv tilpasse indholdet af kurset efter jeres behov eller endda efter jeres specifikke opsætning af  f.eks SharePoint. Vi skræddersyr nemlig gerne kurser specifikt til vores kunder for at opnå det bedste resultat for kursisterne. Bemærk, at der kommer et ekstra vederlag for udarbejdelse af kursusmateriale samt forberedelse for skræddersyede kurser. Hvis I ønsker det, kan kurset også afholdes på engelsk.

LÆS MERE OM KURSUSFORMER

Kurser på engelsk

Hos PeopleNet kan vores kurser også afholdes på engelsk, såfremt dette ønskes.  

Kørsel og overnatning ved onsite kurser

Udover kursusafgiften, faktureres kørsel efter statens takster fra vores lokationer i København og Aarhus. Ved overnatning faktureres kr. 1.000,- ekskl. moms plus forplejning kr. 400,- ekskl. moms.

Kurser med garanti

Hos PeopleNet har vi kursusgaranti. Hvis du efter et kursus ikke er tilfreds med din læring, tilbyder vi dig et nyt kursus.*

* Forventningsafstemning er afgørende for PeopleNet. Vores mål er, at alle, der tager et kursus hos os, får det fulde udbytte af vores kurser. Derfor opfordrer vi vores kursister til at informere os om individuelle ønsker og behov før og under kurserne, så vores undervisere har mulighed for at indtænke og tilrettelægge derefter.
Hvis du er i tvivl om noget, opfordrer vi dig også altid til at kontakte os inden booking af kurset, så vi har mulighed for at guide dig i valg af kursus og niveau.