PowerPoint Kurser

Om PowerPoint

PowerPoint er et præsentationsværktøj, som er udviklet af Microsoft. PowerPoint bruges til at lave slideshow præsentationer, som du selv designer efter behov. PowerPoint tilbyder også mange designskabeloner, hvormed du effektivt og professionelt kan komme i gang med at præsentere dine ideer uden at bruge lang tid på opsætning.

PeopleNet tilbyder PowerPoint kurser til alle niveauer, ligesom vi også skræddersyer PowerPoint kurser til dig eller din virksomhed.

PowerPoint kurser

PeopleNet tilbyder PowerPoint kurser på to niveauer, introduktion og videregående.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan PowerPoint?

Skal du præsentere for dine kollegaer, chef eller kunder, så er PowerPoint et af de bedste præsentationsværktøjer. Vores kurser giver dig kompetencer til at lave gode kvalitetsrige præsentationer, samt et indblik i hvordan du laver skabeloner, layout, billeder, indhold og animationer. Du kan læse mere om PowerPoint hos Microsoft, der har udviklet programmet.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét PowerPoint kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket PowerPoint kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk