Hjem » Kurser » PowerPoint Kurser

PowerPoint Kurser


PowerPoint er et præsentationsværktøj, som er udviklet af Microsoft. PowerPoint bruges til at lave slideshow præsentationer, som du selv designer efter behov. PowerPoint tilbyder også mange designskabeloner, hvormed du effektivt og professionelt kan komme i gang med at præsentere dine ideer uden at bruge lang tid på opsætning.

PeopleNet tilbyder PowerPoint kurser til alle niveauer, ligesom vi også skræddersyer PowerPoint kurser til dig eller din virksomhed.


Grundlæggende kurser

PowerPoint Introduktion

  Videregående kurser

  PowerPoint Videregående

  Lær at lave professionelle præsentationer med PowerPoint

  PowerPoint kurser hos PeopleNet

  PowerPoint kurser i København og Århus. Mange kursusdatoer og erfarne undervisere. Tag et PowerPoint kursus hos PeopleNet og bliv dygtig til at lave professionelle præsentationer. Der er på kurser for nybegyndere, der skal lære alt det grundlæggende om PowerPoint, og kurser for eksperter der er vante brugere af programmet.

  Hvad kan PowerPoint bruges til?

  Skal du præsentere for dine kollegaer, chef eller kunder, så er PowerPoint et af de bedste præsentationsværktøjer. Tilmeld dig vores PowerPoint kurser og få styrket dine kompetencer og lær hvordan du laver spændende PowerPoint-præsentationer. Lær om både skabeloner, layout, billeder, indhold og animationer. Hvis du vil lære mere om PowerPoint og de muligheder programmet tilbyder, kan du læse mere om PowerPoint her. Derudover kan du læse mere om PowerPoint hos Microsoft, der har udviklet programmet.

  PowerPoint kursus tilpasset dine behov

  Hvis du ikke kan finde lige præcis dét PowerPoint kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i, hvilket PowerPoint kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet PowerPoint kursus, specielt til dig.

  PowerPoint kurser i København og Århus

  Vi tilbyder PowerPoint kurser hos PeopleNet Academy i København og Århus, men vi kommer også meget gerne og afholder PowerPoint firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er at have høj kvalitet på vores kurser i PowerPoint, og vi er derfor fleksible når det kommer til afholdelse af kurser.


  Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores PowerPoint Kurser


   

  - Ring nu på tlf. 7021 4445
  - Kontakt os per email
  - Eller udfyld denne formular

   
  PowerPoint kurser hos PeopleNet

  PowerPoint guides, tips og tricks mm.


  📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

  PowerPoint kursusformer

  PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

  Åbne PowerPoint kurser

  På åbne Powerpoint kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Powerpoint kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne PowerPoint kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne PowerPoint kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

  PowerPoint Firmakurser

  Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

  Fordele ved PowerPoint firmakurser

  PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere
  • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
  • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
  • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
  • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
  • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
  • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
  • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
  • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
  • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
  • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
  • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
  • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
  • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

  Eksperter i afholdelse af kurser

  PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

  PowerPoint Ene-undervisning

  Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i PowerPoint. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine PowerPoint-kompetencer.

  Andre kurser hos PeopleNet?

  Det er ikke kun i PowerPoint vi udbyder kurser. Vi afholder kurser i hele Office 365 pakken, vi afholder blandt andet SharePoint Kurser, Access Kurser, InfoPath kurser og Word kurser. Se en oversigt over alle vores kurser her.