Outlook Kurser

Outlook er et e-mail-program udviklet af Microsoft, som blandt andet bruges til at sende og besvare e-mails og holde styr på kontakter. Outlook bruges også til kalenderstyring, hvor du f.eks. kan indkalde og svare på mødeindkaldelser. Herudover bruges Outlook til opgavestyring, hvor du kan oprette, redigere, kategorisere og håndtere dine opgaver ét samlet sted.

PeopleNet er specialister i Outlook, og tilbyder kurser på både introduktions- og videregående niveau. Vores kurser hjælper dig med at styrke dine Outlook kompetencer, og vi kan skræddersy kurset, så det passer til dit behov.


Introduktion Kursus

Outlook introduktion

  Videregående kursus

  Outlook Videregående

  Få styr på Outlook og optimer din arbejdsdag

  Outlook kurser på flere niveauer

  PeopleNet Academy har både Outlook kurser på introduktions- og videregående niveau. Kurserne i Outlook henvender sig til de både mindre og mere erfarne brugere af Outlook. Så uanset om du lige har fået sat din mail op i Outlook, eller du er en erfaren bruger, er der et kursus for dig. Du kan kort sagt øge dine kompetencer med et kursus i Outlook hos os.

  Hvad kan Outlook bruges til?

  Administrer dine mails, kalendere og kontakter med et Outlook kursus. Outlook gør det nemt at bevare overblikket og holde planerne. Vedhæftede filer fra OneDrive gør det nemt at dele og samarbejde om dokumenter, og kalendere kan ses side om side for at lette planlægningen. Du kan også se alle de vigtigste oplysninger om dine kontakter på ét sted, så du nemt kan administrere al din kommunikation samlet. Alt dette og meget mere kan du lære på vores Outlook kurser. Derudover kan du læse mere om Outlook på Microsofts egen hjemmeside.

  Outlook kursus tilpasset dine behov

  Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Outlook kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Outlook kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Outlook kursus, specielt til dig. Er du i tvivl om du har brug for et Outlook kursus, så kontakt os gerne og vi vil hjælpe dig, med at klarlægge dine behov for et kursus i Outlook.

  Outlook kurser i København og Århus

  Vi tilbyder Outlook kurser i København og Århus, men vi kommer også meget gerne og afholder Outlook firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er at skabe kvalitet, og vi vil derfor gerne sikre at du kan deltage i et Outlook kursus, der hvor det passer dig bedst.


  Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Outlook Kurser


   

  - Ring nu på tlf. 7021 4445
  - Kontakt os per email
  - Eller udfyld denne formular

   
  Outlook kursus i København eller Aarhus

  Outlook kursusformer

  PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

  Åbne Outlook kurser

  På åbne Outlook kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Outlook kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne Outlook kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Outlook kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

  Outlook Firmakurser

  Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

  Fordele ved Outlook firmakurser

  PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere
  • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
  • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
  • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
  • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
  • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
  • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
  • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
  • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
  • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
  • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
  • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
  • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
  • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

  Stor ekspertise i afholdelse af kurser

  PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

  Outlook Ene-undervisning

  Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Outlook. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Outlook-kompetencer.

  Andre kurser hos PeopleNet?

  Har du brug for andet, end et Outlook kursus? Vi er eksperter i Office pakken, og tilbyder derfor blandt meget andet: Word Kurser, Excel Kurser, SharePoint kurser og PowerPoint Kurser. Se oversigten over alle vores kurser her.