Microsoft 365 Office Kurser


Se vores udbud af Office Kurser herunder og book dit næste kursus med det samme. PeopleNet er eksperter i Office 365. Vi har kurser til alle niveauer, både til brugen af Office 365 som helhed og til de enkelte applikationer der er i Office 365 pakken. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov. 
Hjem » Kurser » Office 365 Office Kurser

Kursusoversigt

Office 365 er en cloud-baseret tjeneste, som samler en lang række programmer, f.eks. programmerne i Office-pakken. Med Office 365 får du dog også mange andre applikationer, som blandt andet hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Samlet set, hjælper Office 365 dig med at arbejde mere produktivt.
Åbne kurser

Alle kan tilmelde sig vores åbne kurser, og du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer, og derved også udvide dit netværk. Under hele forløbet tilbyder vi lækker forplejning.


Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold og kursusforløb.


Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring". Denne kursusform kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Få et mere intensivt forløb med ene-undervisning.


OnLive kurser

Bliv undervist hjemmefra gennem skærmen med en underviser, der vil undervise ligesom ved fysiske kurser. Denne kursusform er fleksibel, samtidig med ikke at gå på kompromis med kvaliteten.


Lær effektivt på få dage

 

Super kurser, dygtige undervisere, konsulenter og specialister...

Hamrende dygtige til at skræddersy firmarettede kurser, som rammer deltagerne på det helt rigtige niveau.

Jette Holm Kristensen - IT Konsulent

Lad os rådgive dig om vores kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Office guides, tips og tricks mm.


📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER