Office 365 PowerApps kursus

Office 365 – PowerApps

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

19-11-2019

Aarhus

05-12-2019

København

12-12-2019

Aarhus

07-01-2020

København

14-01-2020

Aarhus

 


Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
1 dag

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 4.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

PowerApps kursus


 

Målsætning med PowerApps kurset

Dette Powerapps kursus sætter dig i stand til at oprette PowerApps der passer til din organisations behov. Du lærer at bygge brugerdefinerede apps, som er forbundet til Sharepoint lister og Flow. Dette gør det eksempelvis muligt for Sharepoint brugere at tilgå Sharepoint lister, direkte via deres mobil enheder. Herudover gennemgås det, hvorledes disse kan deles med dit team eller din organisation, på tværs af enheder.

PowerApps er simple at udvikle og det kræver ikke programmering at oprette en app.

Målgruppe

Powerapps kurset henvender sig til brugere der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette PowerApps til anvendelse i organisationen, på tværs af enheder.

Indhold på PowerApps kurset


Introduktion til PowerApps

“Skab brugerdefinerede virksomhedsapps” 

Ved at bygge apps med PowerApps kan alle lige fra virksomhedsanalytikere til professionelle udviklere arbejde mere effektivt sammen. Løs virksomhedsproblemer med intuitive visuelle værktøjer, som ikke kræver kode, arbejd hurtigere med en platform, hvor du kan integrere og distribuere data, og udvid platformen med dokumentkomponenter til professionelle udviklere. Byg og del nemt apps på en hvilken som helst enhed. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Tilmeldingsformular”, “Rejseafregning” og “Onboarding”, hvor PowerApps blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Flow. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra PowerApps til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis en PowerApp som er tilgængelig både fra mobil og browser, som opretter ansættelser i en Sharepoint liste og sender en email ud til de relevante afdelinger, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad PowerApps er 
 • Hvad kan vi anvende PowerApps til? 
 • PowerApps begrænsninger 
 • Hvad skal man vælge af PowerApps, InfoPath og Nintex Forms? 
 • Oprettelse af PowerApp til SharePoint formular og liste, ud fra cases 
 • Tildeling af rettigheder og deling af PowerApps 
 • Branding af PowerApps så de følger virksomhedens visuelle guidelines 
 • Tilføjelse af forretningslogik 
 • Brug af Microsoft Flow i PowerApp til at sende information til anden datakilde

   

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af SharePoint Online og har kendskab til brugergrænsefladen, indholdselementer og rettighedsstrukturen. Du kan nemt oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold.

PeopleNet anbefaler dig derfor forud for kurset at deltage på vores SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere her.

Det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset eller få udbytte heraf, men der vil være mulighed for at teste de PowerApps vi fremstiller på medbragte Apple og Android enheder.

Varighed

1 dag

Se alle Office 365 kurser

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.