Featured image

PowerApps


Om kurset

Lær at skabebrugerdefinerede virksomhedsapps på dette introduktionskursus i Power Apps. På kurset lærer du at opsætte brugervenlige apps til din organisation, som kan anvendes på tværs af devices.

De apps som udvikles i Power Apps kaldes en ”no-code” løsning, dette betyder at du kan oprette apps uden at skulle kunne programmere. En app i Power Apps opsættes i stedet ved hjælp af en meget visuel brugergrænseflade, som minder lidt om PowerPoint, hvor funktionaliteterne formateres ved hjælp af formler der kan sammenlignes med Excel formler. Det er desuden muligt at forbinde til en lang række tjenester både i Microsoft 365 miljøet, men også med forbindelser som MailChimp, Twitter, MySQL, ServiceNow og Salesforce. 

Med dette kursus vil du få en introduktion til Power Apps; hvad det er, hvad det er beregnet til, samt hvordan det opbygges og vedligeholdes. Alt sammen for at give dig de nødvendige værktøjer du skal bruge, for at komme godt i gang med dine egne eller din organisations løsninger i Power Apps. 

Målgruppe

Microsoft Power Apps kurset henvender sig til brugere, der har adgang til Power Platformen og ønsker at oprette brugervenlige apps til anvendelse i organisationen.

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af Microsoft 365 og har kendskab til brugergrænsefladen, SharePoint indholdselementer og rettighedsstrukturen, samt at du nemt kan oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold i SharePoint. Hvis dette ikke er tilfældet, anbefaler vi dig derfor forud for kurset at deltage på vores SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere her.

På kurset gennemgås Power Automate kort, men hvis du vil vide mere kan du tilmelde dig vores kurser i Power Automate.

Medbring gerne din egen smartphone. Dette er ikke en forudsætning for at deltage på kurset eller få udbytte heraf, men der vil være mulighed for at tilgå de apps vi fremstiller i Power Apps på medbragte Apple og Android enheder.

Generelt for PeopleNets kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.


Tilmeld kursus

Varighed

1 dag

Pris

4000*,- eksl. moms

Tidspunkt

08:30-16:00

28-06-2021

København

28-06-2021

Aarhus

17-08-2021

On-live

14-09-2021

København

14-09-2021

Aarhus

Se flere datoer

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.

Kursets indhold


PowerAppsHvad er PowerApps?
Hvad kan vi anvende PowerApps til?
PowerApps begrænsninger
Oprettelse af SharePoint formular og standalone apps i PowerApps
Tildeling af rettigheder og deling af PowerApps
Branding af PowerApps så de følger virksomhedens visuelle guidelines
Tilføjelse af forretningslogik
Brug af Microsoft Flow i PowerApps til at sende information til anden datakilde

  Kontakt

  For nærmere information, kontakt venligst
  Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

  Evelyn Farlov
  Kursuskoordinator

  __________

  +45 7021 4445
  koordinator@peoplenet.dk
  Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

  Katrine Trane
  Kursuskoordinator

  __________

  +45 7021 4445
  koordinator@peoplenet.dk