OFFICE 365 – SKAB BRUGERTILFREDSHED MED POWER BI ADOPTION CONTENT PACK

OFFICE 365 – SKAB BRUGERTILFREDSHED MED POWER BI ADOPTION CONTENT PACK

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

26-06-2018

København

26-06-2018

Aarhus

28-08-2018

Aarhus

25-09-2018

København

04-10-2018

Aarhus

12-11-2018

København

11-12-2018

Aarhus

19-12-2018

København

 

Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
2 dage

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 7.200,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

OFFICE 365 – SKAB BRUGERTILFREDSHED MED POWER BI ADOPTION CONTENT PACK

Målsætning

Ønsker du at opnå indsigt i brugernes anvendelse af Office 365-tjenesterne for at optimere virksomhedens produktivitet og ikke mindst brugernes tilfredshed? Med Power BI Adoption content pack kan du hurtigt og effektivt indsamle data fra Office 365-tjenester, der giver en dyb indsigt i arbejdsprocesserne. Værktøjet hjælper ledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationer, der påvirker produktivitet og medarbejderengagement for hermed at optimere den digitale arbejdsplads.

Power BI Adoption content pack er tilgængelig for større virksomheder med over 5.000 brugere.
Formålet med kurset er at lære deltageren hvordan man integrerer Power BI Adoption content pack i organisationen ved hjælp af Office 365. På kurset lærer deltagerne af benytte de bedste værktøjer til opgaven.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til medarbejdere, med funktioner der kræver indblik i arbejdsprocesser. Eksempler herpå er it-administrationsmedarbejdere, produktivitetsmanagers og virksomhedsejere.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.
På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.
Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold og emner


Gennemgang af muligheder

På kurset vil vi gennemgå mulighederne, jeres virksomhed opnår ved Microsoft Power BI Adoption content pack.

Power BI Adoption content pack anvender data fra Office 365 til at fremføre oplysninger om virksomhedens produktivitet. Det hjælper ledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationen, der påvirker effektivitet og medarbejderengagement.

På kurset analyserer vi hvordan dine teams arbejder sammen, så du kan identificere best practice. Derefter kan du bruge disse oplysninger til at:

• Forbedre effektiviteten og maksimere din organisations mest dyrebare ressourcetid
• Reducere jobrelaterede påvirkninger, som underminerer forretningsresultaterne
• Forenkle komplekse, organisatoriske strukturer og praksis samt eliminere procesfriktion
• Øge medarbejdernes engagement, ansvarlighed og tilbageholdelse.

Men vigtigst er, at Power BI Adoption content pack giver dig et objektivt værktøj til at forstå og måle effekten af adfærd for din organisation. Ud fra denne viden, muliggøres tiltag baseret på adfærdsdata, og programmers succes vil kunne måles over tid.

Få brugbar viden og tag datadrevne beslutninger

Power BI Adoption content pack tilbyder diverse anvendelige og objektive værktøjer til at indsamle essentielle oplysninger om virksomheders interne samarbejde og kommunikation, hvilket skaber et solidt grundlag for strategiske beslutningsprocesser. Vejledende dashboards fremhæver desuden potentielle problemområder, så du bliver gjort opmærksom på dem.

Gør Office 365-data stærkere med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge best practice, forudsigende modeller og benchmarks. Introducér initiativer til forandring baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid. Specialiserede konsulenttjenester er tilgængelige for at hjælpe dig med at kvantificere forretningsudfordringer og indføre forandring.

Fremmer organisatorisk forandring

Forstærk Office 365-data med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge best practice, forudsigende modeller og benchmarks. Introducer forandringsinitiativer baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid.

Beskytter personlige oplysninger

Power BI Adoption content pack er udstyret med kontrolelementer til sikring af personlige oplysninger, der lever op til jeres behov for databeskyttelse. Som kunde afgør I, hvilke grupper der analyseres og I bevarer endvidere kontrollen over datasamlinger og standarder for anonymisering. Power BI Adoption content pack analyserer kun metadata fra Office 365. Niveauet af datasynlighed og -samling er baseret på rolle- og kundeindstillinger.

Forudsætninger

Din deltagelse i dette kursus forudsætter at du har administrativt kendskab til Office 365.

Varighed

2 dage