Skab bedre brugertilfredshed med Power BI adoption content pack

OFFICE 365 – SKAB BRUGERTILFREDSHED MED POWER BI ADOPTION CONTENT PACK

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

Der er ingen kursus datoer planlagt lige nu

 

Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
2 dage

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 7.200,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

OFFICE 365 – SKAB BRUGERTILFREDSHED MED POWER BI ADOPTION CONTENT PACK

Målsætning

Ønsker du at opnå indsigt i brugernes anvendelse af Office 365-tjenesterne for at optimere virksomhedens produktivitet og ikke mindst brugernes tilfredshed? Med Power BI Adoption content pack kan du hurtigt og effektivt indsamle data fra Office 365-tjenester, der giver en dyb indsigt i arbejdsprocesserne. Værktøjet hjælper ledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationer, der påvirker produktivitet og medarbejderengagement for hermed at optimere den digitale arbejdsplads.

Power BI Adoption content pack er tilgængelig for større virksomheder med over 5.000 brugere.
Formålet med kurset er at lære deltageren hvordan man integrerer Power BI Adoption content pack i organisationen ved hjælp af Office 365. På kurset lærer deltagerne af benytte de bedste værktøjer til opgaven.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til medarbejdere, med funktioner der kræver indblik i arbejdsprocesser. Eksempler herpå er it-administrationsmedarbejdere, produktivitetsmanagers og virksomhedsejere.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.
På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.
Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold og emner


Gennemgang af muligheder

På kurset vil vi gennemgå mulighederne, jeres virksomhed opnår ved Microsoft Power BI Adoption content pack.

Power BI Adoption content pack anvender data fra Office 365 til at fremføre oplysninger om virksomhedens produktivitet. Det hjælper ledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationen, der påvirker effektivitet og medarbejderengagement.

På kurset analyserer vi hvordan dine teams arbejder sammen, så du kan identificere best practice. Derefter kan du bruge disse oplysninger til at:

• Forbedre effektiviteten og maksimere din organisations mest dyrebare ressourcetid
• Reducere jobrelaterede påvirkninger, som underminerer forretningsresultaterne
• Forenkle komplekse, organisatoriske strukturer og praksis samt eliminere procesfriktion
• Øge medarbejdernes engagement, ansvarlighed og tilbageholdelse.

Men vigtigst er, at Power BI Adoption content pack giver dig et objektivt værktøj til at forstå og måle effekten af adfærd for din organisation. Ud fra denne viden, muliggøres tiltag baseret på adfærdsdata, og programmers succes vil kunne måles over tid.

Få brugbar viden og tag datadrevne beslutninger

Power BI Adoption content pack tilbyder diverse anvendelige og objektive værktøjer til at indsamle essentielle oplysninger om virksomheders interne samarbejde og kommunikation, hvilket skaber et solidt grundlag for strategiske beslutningsprocesser. Vejledende dashboards fremhæver desuden potentielle problemområder, så du bliver gjort opmærksom på dem.

Gør Office 365-data stærkere med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge best practice, forudsigende modeller og benchmarks. Introducér initiativer til forandring baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid. Specialiserede konsulenttjenester er tilgængelige for at hjælpe dig med at kvantificere forretningsudfordringer og indføre forandring.

Fremmer organisatorisk forandring

Forstærk Office 365-data med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge best practice, forudsigende modeller og benchmarks. Introducer forandringsinitiativer baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid.

Beskytter personlige oplysninger

Power BI Adoption content pack er udstyret med kontrolelementer til sikring af personlige oplysninger, der lever op til jeres behov for databeskyttelse. Som kunde afgør I, hvilke grupper der analyseres og I bevarer endvidere kontrollen over datasamlinger og standarder for anonymisering. Power BI Adoption content pack analyserer kun metadata fra Office 365. Niveauet af datasynlighed og -samling er baseret på rolle- og kundeindstillinger.

Forudsætninger

Din deltagelse i dette kursus forudsætter at du har administrativt kendskab til Office 365.

PeopleNet anbefaler derfor, at du forud for kurset tager vores kursus: Office 365 for Administratorer. Læs mere her. 

Varighed

2 dage

Office 365 kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede Office 365 kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne kurser

På åbne Office 365 kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Office 365 kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Office 365 kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Office 365. Dette Office 365 kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Office 365-kompetencer.