Office 365 – Personlig produktivitet

OFFICE 365 – PERSONLIG PRODUKTIVITET

 

Book nu
Vælg dato og sted

09-10-2017

København

23-10-2017

Aarhus

20-11-2017

København

11-12-2017

Aarhus

 

Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
2 dage

Sted
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K

Pris
Kr. 7.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

OFFICE 365 – PERSONLIG PRODUKTIVITET

Målsætning

Ønsker du at opnå ny og handlekraftig viden for at optimere dit beslutningsgrundlag? Med Workplace Analytics kan du hurtigt og effektivt indsamle samarbejdsdata fra Office 365, der giver et indgående indblik i virksomhedens produktivitet. Værktøjet hjælper virksomhedsledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationer, der påvirker produktivitet og medarbejderengagement for hermed at optimere din digitale arbejdsplads.
Workplace Analytics er tilgængelig for større virksomheder der har 5.000 brugere og derover.

Formålet med kurset er at lære deltageren hvordan man integrerer Workplace Analytics i organisationens ved hjælp af Office 365. Kurser er målrettet it-administrationsmedarbejdere og produktivitetsmanagere, der skal arbejde tæt sammen og udveksle informationer. På kurset lærer deltagerne af benytte de bedste værktøjer til opgaven.

Målgruppe

It-administrationsmedarbejdere, produktivitetsmanagers og virksomhedsejere.

Indhold og emner


Overordnet

Gennemgang af mulighederne med Workplace Analytics

Gennemgang af mulighederne Workplace Analytics

Med Microsoft Workplace Analytics kan du indsamle ønskede informationer fra dine interne kommunikations- og samarbejdsdata. Vi analyserer hvordan dine teams arbejder sammen, så du kan identificere den bedste fremgangsmåde, forudsigende modeller og benchmarks. Derefter kan du bruge disse oplysninger til at:
• Forbedre effektiviteten og maksimere din organisations mest dyrebare ressourcetid
• Reducere jobrelaterede påvirkninger, som underminerer forretningsresultaterne
• Forenkle komplekse, organisatoriske strukturer og praksis samt eliminere procesfriktion
• Øge medarbejdernes engagement, ansvarlighed og tilbageholdelse.
Men vigtigst er, at Workplace Analytics giver dig et objektivt værktøj til at forstå og måle effekten af adfærd for din organisation. Ud fra denne viden, muliggøres tiltag baseret på adfærdsdata, og programmers succes vil kunne måles over tid.

Få brugbar viden og tag datadrevne beslutninger

Workplace Analytics tilbyder virksomhedsledere diverse anvendelige og objektive adfærdsmålinger, der indsamler essentielle oplysninger, og skaber et solidt grundlag for strategiske beslutningsprocesser.

Vejledende dashboards fremhæver potentielle problemområder, mens fleksible forespørgsler besvarer målrettede forretningsspørgsmål om rekrutteringsstrategier, nye organisationsstrukturer og forretningsprogrammer.

Fremmer organisatorisk forandring

Forstærk Office 365-data med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge best practice, forudsigende modeller og benchmarks. Introducer forandringsinitiativer baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid.

Fremmer organisationsmæssig forandring

Gør Office 365-data stærkere med oplysninger om forretningsresultater for at fastlægge den bedste fremgangsmåde, forudsigende modeller og benchmarks. Indfør initiativer til forandring baseret på adfærdsdata, og mål programmers succes over tid. Specialiserede konsulenttjenester er tilgængelige for at hjælpe dig med at kvantificere forretningsudfordringer og indføre forandring.

Beskytter personlige oplysninger

Workplace Analytics er udstyret med kontrolelementer til sikring af personlige oplysninger, der lever op til jeres behov for databeskyttelse. Som kunde afgør I, hvilke grupper der analyseres og bevarer kontrol over datasamlinger og standarder for anonymisering. Workplace Analytics analyserer kun metadata fra Office 365. Niveau af datasynlighed og -samling er baseret på rolle- og kundeindstillinger.

Forudsætninger

Administrativ kendskab til Office 365

Varighed

2 dage