Microsoft Office 365 Business Center

Featured image
Microsoft Office 365 Business center

MICROSOFT OFFICE 365 BUSINESS CENTER

 

Book nu
Vælg dato og sted

Der er ingen kursus datoer planlagt lige nu

 

Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
1 dag

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 3.500,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

MICROSOFT OFFICE 365 BUSINESS CENTER


Målsætning

Målet med dette kursus, er at sikre at administratorer i mindre virksomheder, bevarer overblikket over en række væsentlige forretningsrelaterede emner.

Microsoft Business Center er et sikkert website, der tilbyder en række ressourcer, der gør det nemmere at drive virksomhed. Med business apps fra Office 365, kan du opbygge kunderelationer, strømline salg og udvide din online tilstedeværelse, mens du driver din forretning i skyen.

Målgruppe

Målgruppen er alle med Microsoft Business Premium Plan-licenser, der ønsker at arbejde kreativt og visualiseret med forretningens udvikling.
Kurset kan desuden købes som en komprimeret workshop med fokus på udvalgte tjenester, der er relevante for dig f.eks. på et firmatilpasset hold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke anvendelse af Booking i Office 365.

Generelt

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Introduktion til Microsoft Business Center

Microsoft Business Center er samlingssted for Office 365 business apps. På kurset ser vi på hvordan du får tilgang til din Microsoft Business Center, samt tilpasser dine indstillinger, med henblik på at opsætte dit eget Business Center. Vi gennemgår business applikationerne Bookings, Listings, Outlook Customer Manager samt Connections. Vi ser desuden på, hvordan du holder din profil opdateret.

Microsoft Bookings

I Microsoft Business Center finder du blandt andet applikationen, Microsoft Bookings. Bookings henvender sig til mindre servicevirksomheder, der tilbyder tidsbestillinger. Eksempler herpå er tandlæger, advokatfirmaer, konsulenter og automekanikere.
Bookings består af tre primære bestanddele:
– En bookingside hvor dine kunder kan planlægge aftaler med den ansatte, der skal yde servicen. Du kan vise denne side på Facebook, hvor dine kunder direkte kan bestille tid, eller på det primære websted.
– En samling interne sider hvor virksomhedsejere kan registrere kundepræferencer, administrere personalelister og tidsplaner, definere tjenester og priser, fastsætte åbningstider mm.
– En mobil app til intern brug, hvor virksomhedsejere kan se alle deres bookinger, få adgang til kundelister og kontaktoplysninger, samt foretage manuelle bookinger.
Bookinger er kun tilgængelig for kunder, der har et Office 365 Business Premium abonnement.

Microsoft Listings

Med Microsoft Listings, kan du øge trafikken til din virksomheds website ved at gøre det lettere for folk at finde dig, lære om din virksomhed, læse dine anmeldelser og meget mere. Du gør dette ved at offentliggøre din virksomhedsregistrering til Bing, Facebook, Google og Yelp. Derefter kan du overvåge din online tilstedeværelse fra Listings-dashboardet og se, hvordan din virksomhed klarer sig på de forskellige websteder.

Outlook Customer Manager

Outlook Customer Manager er et tilføjelsesprogram, der hjælper mindre virksomheder med at spore og dyrke relationer med kunder. Customer Manager tilføjer funktionalitet til Outlook ved at vise kundens kommunikationsoversigt, vigtige opgaver og påmindelser, samt ved at spore handelsaktivitet på ét samlet sted for at bevare overblikket over kunderelationer. Fordi Outlook Customer Manager er indbygget i Outlook, er der ingen grund til at installere eller lære ny software at kende, og Outlook Customer Manager kan benytte data fra e-mails, kalender, Skype for Business og Office Graph.

Microsoft Connections

Microsoft Connections er en brugervenlig app til at opbygge kundeloyalitet, skabe nye kunderelationer og udvikle din forretning. Connections hjælper dig med at oprette, sende og spore kundehenvisninger i et par enkle trin. Ud over henvisninger kan du også bruge Connections til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre kampagner til dine kunder.

Microsoft Invoicing

Microsoft Invoicing er en simpel måde at oprette og sende professionelt udseende PDF-fakturaer til kunderpå. Med Microsoft Invoicing kan du:
– Blive betalt hurtigere ved problemfrit at skabe, redigere og sende fakturaer, samt at acceptere betalinger på farten.
– Tilføje eller redigere kunder og specificerede lister direkte fra telefonen.
– Markere fakturaer som betalt, når du modtager betaling eller som ubetalt, hvis nødvendigt.
– Se årlige og månedlige salg samt forfaldne betalinger for at få en hurtig status på din virksomhed.
– Synkronisere dine kunder, produkter og fakturaer med QuickBooks Online.

Forudsætninger

Du skal enten have en LiveID eller en Office 365 konto. Har du det ikke, så opretter vi en til dig på kurset.

PeopleNet anbefaler, at du tager kurset: Office 365 – Lær at arbejde som en smartworker. Læs mere her. 

Varighed

1 dag