Power Automate Kursus

Featured image

Power Automate


Om kurset

Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Power Automate.

Kurset er til dig som ønsker at blive i stand til selv, at opsætte automatiserede processer. Power Automate kan anvendes både af den enkelte ansatte, som har et behov for at lette sine arbejdsbyrder, men kan også anvendes på organisationsbasis. Hvad end det er en interesse for at spare tid i dagligdagen eller for at strømline processer som sikrer datakvaliteten, kan Power Automate hjælpe på vej.

Power Automate kan anvendes med en lang række forbindelser, både i Microsoft 365 miljøet (såsom OneDrive, Teams, SharePoint og Excel), men også med eksterne tjenester som MailChimp, Twitter, MySQL, ServiceNow og Salesforce.

Med dette kursus vil du få en introduktion til Power Automate, både hvad det er, hvad det er beregnet til, samt hvordan det opbygges og vedligeholdes. Alt sammen for at give dig de nødvendige værktøjer du skal bruge, for at komme godt i gang med dine egne eller din organisations løsninger i Power Automate.

Under kurset vil der anvendes forskellige, genkendelige cases såsom “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, som opsættes i samarbejde med andre værktøjer fra Microsoft 365, herunder SharePoint og Outlook.

Dette kursus vil gøre dig i stand til at:

  • Oprette, redigere og teste flows i Power Automate.
  • Håndtere forbindelser såsom SharePoint og Outlook.
  • Behandle data i SharePoint lister og Outlook kalendere.
  • Kende de forskellige dele som til sammen opgør et flow i Power Automate.
  • Arbejde med betingelser og godkendelsesprocesser.
  • Dele dine flows på tværs af organisationen eller med enkelte kollegaer.
  • Anvende expressions (formler) til at bearbejde data, direkte i dit flow.

Målgruppe

Microsoft Power Automate kurset henvender sig til brugere, der har adgang til Power Platformen og ønsker at oprette flows til automatisering af arbejdsprocesser.

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af Microsoft 365 og har kendskab til brugergrænsefladen, SharePoint indholdselementer og rettighedsstrukturen, samt at du nemt kan oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold i SharePoint.

Hvis dette ikke er tilfældet, anbefaler vi dig derfor forud for kurset at deltage på SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere om kurset her.

Generelt for PeopleNets kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.


Tilmeld kursus

Varighed

1 dag

Pris

4000*,- eksl. moms

Tidspunkt

08:30-16:00

13-08-2021

On-live

17-09-2021

København

17-09-2021

Aarhus

08-10-2021

On-live

19-11-2021

København

Se flere datoer

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.