Office 365 flow kursus

Office 365 - Power Automate (Flow) Kursus

 

Book nu Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

Der er ingen kursus datoer planlagt lige nu

 


Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 - 16:00
1 dag

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 4.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

Power Automate (tidligere Flow) kursus


Målsætning med Power Automate kurset

Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Power Automate.

Kurset er til dig som ønsker at blive i stand til selv, at opsætte automatiserede processer. Power Automate kan anvendes både af den enkelte ansatte, som har et behov for at lette sine arbejdsbyrder, men kan også anvendes på organisationsbasis. Hvad end det er en interesse for at spare tid i dagligdagen eller for at strømline processer som sikrer datakvaliteten, kan Power Automate hjælpe på vej.

Power Automate kan anvendes med en lang række forbindelser, både i Microsoft 365 miljøet (såsom OneDrive, Teams, SharePoint og Excel), men også med eksterne tjenester som MailChimp, Twitter, MySQL, ServiceNow og Salesforce.

Med dette kursus vil du få en introduktion til Power Automate, både hvad det er, hvad det er beregnet til, samt hvordan det opbygges og vedligeholdes. Alt sammen for at give dig de nødvendige værktøjer du skal bruge, for at komme godt i gang med dine egne eller din organisations løsninger i Power Automate.

Målgruppe

Microsoft Power Automate kurset henvender sig til brugere, der har adgang til Power Platformen og ønsker at oprette flows til automatisering af arbejdsprocesser.

Indhold på Power Automate kurset


Introduktion til Microsoft Power Automate

Under kurset vil der anvendes forskellige, genkendelige cases såsom “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, som opsættes i samarbejde med andre værktøjer fra Microsoft 365, herunder SharePoint og Outlook.

Dette kursus vil gøre dig i stand til at:

 • Oprette, redigere og teste flows i Power Automate.
 • Håndtere forbindelser såsom SharePoint og Outlook.
 • Behandle data i SharePoint lister og Outlook kalendere.
 • Kende de forskellige dele som til sammen opgør et flow i Power Automate.
 • Arbejde med betingelser og godkendelsesprocesser.
 • Dele dine flows på tværs af organisationen eller med enkelte kollegaer.
 • Anvende expressions (formler) til at bearbejde data, direkte i dit flow.

Kursus indhold

Gennemgang af hvad Power Automate er

 • Her gennemgås grundlæggende information om Power Automate, samt begreber som anvendes og en forklaring af funktionaliteten for brugergrænsefladen.

Hvad kan vi anvende Flow til?

 • Ud over de anvendte use-cases under kurset, vil mulighederne med værktøjet også blive diskuteret og der vil være mulighed for sparring og spørgsmål med en instruktør.

Begrænsninger med Flow

 • Afhængig af en organisations behov, kan man som bruger have forskellige licensforhold. Derfor bliver der gennemgået licenser og Premium indhold, samt begrænsninger der kan forekomme med et produkt som er i konstant udvikling.

Oprettelse af Flows ud fra cases

 • Her vil du lære at oprette flows fra bunden af, samt anvendelse af de mange tilgængelige skabeloner der forefindes. Du vil lære både hvordan dette opsættes, men også hvordan det vedligeholdes.
  Her vil du også lære at anvende Power Automate sammen med de mange andre tjenester som er tilgængelige i Microsoft 365.

Test og fejlfinding i Flows

 • Power Automate har en meget visuel oversigt over kørte flows, dataene som kommer ind og ud af hvert trin, samt eventuelle fejl der er forekommet i er kørt/testet flow. Du vil i denne del af kurset lære at finde denne oversigt og hvordan fejl meddelelser kan hjælpe dig på vej med at rette fejl dit flow.

Deling af Flows internt i organisationen

 • Flows oprettet i Power Automate kan deles på tværs af organisationen. Her lærer du hvordan du kan dele dit flow med kollegaer, hvad end det er for at i kan være flere om at bygge og håndtere flowet, eller om det er for at give din kollega adgang til inspiration til andre flows. Her lærer du også vigtigheden i ejerskab af flows og hvordan de kan påvirke både data og kørsel af flows.

Formatering af data i Power Automate, vha. Expressions (formler)

 • Da flows i Power Automate arbejder med den rå data, kan det til tider være nødvendigt at formatere dataene – fx et datostempel som skal være i et bestemt format eller tidszone i en e-mail. Denne del af kurset introducerer dig til de formler og muligheder der er, ved anvendelse af Expressions.

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af Microsoft 365 og har kendskab til brugergrænsefladen, SharePoint indholdselementer og rettighedsstrukturen, samt at du nemt kan oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold i SharePoint.

Hvis dette ikke er tilfældet, anbefaler vi dig derfor forud for kurset at deltage på vores SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere her.

Medbring gerne din egen smartphone. Dette er ikke en forudsætning for at deltage på kurset eller få udbytte heraf, men der vil være mulighed for at tilgå de flows vi fremstiller i Power Automate på medbragte Apple og Android enheder.

Varighed

1 dag

Se alle Office 365 kurser

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.