Office 365 flow kursus

Office 365 – Power Automate (Flow) Kursus

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

12-08-2020

København

26-08-2020

Aarhus

16-09-2020

København

30-09-2020

Aarhus

14-10-2020

København

Se flere datoer
 


Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
1 dag

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 4.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

Power Automate (tidligere Flow) kursus


Målsætning med Power Automate kurset

Dette Power Automate kursus sætter dig i stand til at oprette Flows der passer til din organisations behov. Du lærer at bygge automatiserede processer hurtigt, som eksempelvis godkendelses processer eller notifikation via email, når der oprettes et element i en Sharepoint liste. Samt hvordan disse flow kan deles med andre brugere, dit team eller din organisation.

Flows er simple at udvikle, idet at der findes en række anvendelige designskabeloner og det kræver ikke programmering at oprette et flow.

Målgruppe

Microsoft Power Automate kurset henvender sig til brugere, der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette Microsoft flows til automatisering af arbejdsprocesser.

Indhold på Power Automate kurset


Introduktion til Microsoft Power Automate

“Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Microsoft Power Automate. 

Microsoft Power Automate er en cloudbaseret tjeneste, der gør det praktisk og nemt for brugere at oprette arbejdsprocesser, der automatiserer tidskrævende opgaver og processer på tværs af programmer og tjenester. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, hvor Flow blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Outlook. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra Flow til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis et Flow som automatisk opdaterer en Sharepoint liste og sender en email ud, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

  • Gennemgang af hvad Microsoft Power Automate er
  • Hvad kan vi anvende Flow til? 
  • Begrænsninger med Flow 
  • Hvad skal man vælge af Microsoft Power Automate, Workflows og Nintex Workflows? 
  • Oprettelse af Flows ud fra cases 
  • Test og fejlfinding i Flows 
  • Deling af Flows internt i organisationen 
  • Flow som integreres i en PowerApp til automatisering af arbejdsprocesser 

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af SharePoint Online og har kendskab til brugergrænsefladen, indholdselementer og rettighedsstrukturen. Du kan nemt oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold.

PeopleNet anbefaler dig derfor forud for kurset at deltage på vores SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere her.

Det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset eller få udbytte heraf, men der vil være mulighed for at teste de PowerApps vi fremstiller på medbragte Apple og Android enheder.

Varighed

1 dag

Se alle Office 365 kurser

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.