Office 365 effektiv formular og processer med PowerApps og Flow kursus

Office 365 – effektive formularer og processer med PowerApps og Power Automate

 

Book nu
Vælg dato og sted

Passer ingen af datoerne dig? Kontakt os og vi finder en løsning.

10-06-2020

København

17-06-2020

Aarhus

17-08-2020

København

31-08-2020

Aarhus

14-09-2020

København

Se flere datoer
 


Tidspunkt og varighed
kl. 08:30 – 16:00
2 dage

Sted
Vælg dit kursussted enten i København eller Aarhus
op under Book nu

Pris
Kr. 8.000,- eksl. moms

Kontakt
+45 70 21 44 45
info@peoplenet.dk

Office 365 – effektive formularer og processer med PowerApps og Power Automate (Flow)

Målsætning

Dette kursus sætter dig dig i stand til at oprette PowerApps og Flow der passer til forretningens behov. Du lærer at bygge brugerdefinerede apps hurtigt, der kan deles med dit team eller din organisation, på tværs af enheder.

PowerApps er simple at udvikle idet at der findes en række anvendelige designskabeloner og det kræver ikke programmering at oprette en app.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til brugere der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette PowerApps på mobilenheder med understøttelse af automatiseringer via Microsoft Power Automate.

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Power Automate og Powerapps er begge individuelle platforme som er en del af den såkaldte “Power Platform”, som udover de førnævnte også indeholder Power BI. Når disse kombineres, giver den såkaldte “Power Platform” virksomhederne mulighed for indsigt og detaljer, som man derefter kan konvertere til forståelige handlingsplaner på tværs af web- og mobilapplikationer og samtidig identificere områder med mulighed for automatisering. 

Introduktion til Microsoft Power Automate

“Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Microsoft Power Automate. 

Microsoft Power Automate er en cloudbaseret tjeneste, der gør det praktisk og nemt for brugere at oprette arbejdsprocesser, der automatiserer tidskrævende opgaver og processer på tværs af programmer og tjenester. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, hvor Flow blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Outlook. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra Flow til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis et Flow som automatisk opdaterer en Sharepoint liste og sender en email ud, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad Microsoft Power Automate er
 • Hvad kan vi anvende Power Automate til? 
 • Begrænsninger med Power Automate 
 • Hvad skal man vælge af Microsoft Power Automate, Workflows og Nintex Workflows 
 • Oprettelse af Flows ud fra cases 
 • Test og fejlfinding i Flows 
 • Deling af Flows internt i organisationen 
 • Flow som integreres i en PowerApp til automatisering af arbejdsprocesser 

Introduktion til PowerApps

“Skab brugerdefinerede virksomhedsapps” 

Ved at bygge apps med PowerApps kan alle lige fra virksomhedsanalytikere til professionelle udviklere arbejde mere effektivt sammen. Løs virksomhedsproblemer med intuitive visuelle værktøjer, som ikke kræver kode, arbejd hurtigere med en platform, hvor du kan integrere og distribuere data, og udvid platformen med dokumentkomponenter til professionelle udviklere. Byg og del nemt apps på en hvilken som helst enhed. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Tilmeldingsformular”, “Rejseafregning” og “Onboarding”, hvor PowerApps blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Flow. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra PowerApps til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis en PowerApp som er tilgængelig både fra mobil og browser, som opretter ansættelser i en Sharepoint liste og sender en email ud til de relevante afdelinger, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad PowerApps er 
 • Hvad kan vi anvende PowerApps til? 
 • PowerApps begrænsninger 
 • Hvad skal man vælge af PowerApps, InfoPath og Nintex Forms? 
 • Oprettelse af PowerApp til SharePoint formular og liste, ud fra cases 
 • Tildeling af rettigheder og deling af PowerApps 
 • Branding af PowerApps så de følger virksomhedens visuelle guidelines 
 • Tilføjelse af forretningslogik 
 • Brug af Microsoft Flow i PowerApp til at sende information til anden datakilde 

Forudsætninger

Deltagelse i kurset forudsætter at du er rutineret bruger af SharePoint Online og har kendskab til brugergrænsefladen, indholdselementer og rettighedsstrukturen. Du kan nemt oprette nye lister, tilføje kolonner og indhold.

PeopleNet anbefaler dig derfor forud for kurset at deltage på vores SharePoint Online for Superbrugere. Læs mere her.

Det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset eller få udbytte heraf, men der vil være mulighed for at teste de PowerApps vi fremstiller på medbragte Apple og Android enheder.

Varighed

2 dage

Se alle Office 365 kurser