Hjem » Kurser » Office 365 Kurser
Image

Office 365 Kurser


Office 365 er en cloud-baseret tjeneste, som samler en lang række programmer, f.eks. programmerne i Office-pakken. Med Office 365 får du dog også mange andre applikationer, som blandt andet hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Samlet set, hjælper Office 365 dig med at arbejde mere produktivt.

PeopleNet er eksperter i Office 365. Vi har kurser til alle niveauer, både til brugen af Office 365 som helhed og til de enkelte applikationer der er i Office 365. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov.
Seneste Microsoft 365 Posts

Kontakt os:


RING TIL OS – 70214445
SKRIV TIL OS – info@peoplenet.dk

Morten Baron

Uddannelses- og adoptionchef

Vil du arbejde mere produktivt? Tag et Office 365 kursus

Office 365 Kurser på alle niveauer

PeopleNet tilbyder en række forskellige kurser indenfor Office 365. Vores Office 365 kurser henvender sig til alle brugerniveauer. Uanset dit udgangspunkt kan du lære at arbejde mere effektivt i Office 365.

Et Office 365 kursus tilpasset dine behov

Kan du ikke finde lige præcis dét kursus, du har behov for? Så kontakt os endelig. Vi kan vejlede dig i valg af kursus og niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus til dig.

Office 365 kurser i København og Århus

Vi tilbyder Office 365 kurser i København og Århus. Vi kommer dog også gerne og afholder Office 365 firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense.

Der er altså gode muligheder for, at du kan deltage i et kursus hos PeopleNet. Vores fleksibilitet er en af vores spidskompetencer indenfor afholdelse af kurser.

Hvad kan Office 365 bruges til?

Office 365 er fremtidens produktivitetsløsning og arbejdsplads på tværs af pc, mobile enheder og browser. Office 365 er sikker, pålidelig, prisbillig, kraftig og den bedste måde at flytte din virksomhed til skyen og arbejde mere produktivt.

Outlook kurser, Sway kurser, OneDrive kurser, Planner kurser, Delve kurser, Teams kurser, Word kurser, Flow kurser, Yammer kurser, PowerApps kurser, Video kurser, Power BI kurser, SharePoint kurser, Dynamics 365 kurser, OneNote kurser, To-Do kurser, StaffHub kurser, PowerPoint kurser, Forms kurser,  Excel kurser.

Hvem kan anvende Office 365?

Netop Office 365 henvender sig til mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at fokusere på deres kerneforretning. Samtidig med at de ønsker at bevare en høj produktivitet/mobilitet og slippe for IT-bekymringer og investeringer.

Microsofts Cloud computing er på dine præmisser, både on-premises eller online. I vil få standardiseret jeres it-miljø, samt få adgang til allestedsnærværende IT-teknologier.

Office 365 omfatter en lang række applikationer

Følgende applikationer tilhører Office 365:

Outlook, Sway, Calendar, Stream, OneDrive, Planner, Delve, Teams, Word, Flow, Yammer, PowerApps, Video, Power BI, SharePoint, Dynamics 365, Personer, OneNote, To-Do, StaffHub, PowerPoint, Partner, Opgaver, Forms, Butik, Excel.

Office 365 kurser tilpasset dig

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Office 365 kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Office 365 guides, tips og tricks mm.


📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Office 365 Kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale.

Medarbejderkurser eller firmakurser er især nyttige i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version. Eksempelvis hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer.

Åbne Office 365 kurser

På åbne Office 365 kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Office 365 kursus.

Tilmelding sker på vores hjemmeside ved at finde det kursus du ønsker at komme på her. Det er vigtigt, at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt.

På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk. Her kan du dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine.

Vores åbne Office 365 kurser afholdes løbende, hvormed der er god mulighed for at finde et tidspunkt, der passer dig. Passer tidspunkterne ikke, så kontakt os gerne. Vi kan hjælpe med at finde et kursustidspunkt, der passer dig.

Office 365 Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed? Det kan f.eks. være ved nyansættelser eller i forbindelse med en opgradering til Office 365. Det kan også blot være fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde. Så er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved at samle medarbejderne på et kursus

Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere med mulighed for at tilpasse materiale, forløb, kursusformer mm.
  • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
  • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
  • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
  • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
  • En eller to faste undervisere, som har indgående kendskab til virksomhedens forretning, systemer og politikker.

Stor ekspertise i afholdning af kurser

Hos PeopleNet har vi gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man har mange firmakurser, er det vigtigt at have indgående kendskab til forretningen, interne it-værktøjer og arbejdsgange.

Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Office 365 Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Office 365. Dette kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre, der skal opkvalificere sine Office 365-kompetencer.

Vil du på et andet kursus hos PeopleNet?

Har du brug for et andet kursus end i Office 365? Vi er eksperter i alt indenfor Microsoft. Se vores udbud af kurser i Microsoft og styrk dine kompetencer.

Få det bedste ud af et Office 365 Kursus

Nyttige hjælpemidler til Office 365

Der findes masser af nyttig hjælp at hente, på internettet. Endda så meget, at der kan virke overvældende. Her er 4 links, der hjælper dig med at komme i gang med eller styrke dig i Office 365.

Office 365 Videokurser

Microsoft tilbyder korte lektioner og artikler der introducerer til de mest grundlæggende funktioner i Office 365.

Office 365 FAQ

Her finder du en række ofte stillede spørgsmål om Office 365 til virksomheder.

Office 365 Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier. De sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen.

Brug søgefeltet til at specificere resultaterne. Du finder det danske produktivitetsbibliotek her, og det engelske finder du her.

Office 365 Help Center

På Microsofts eget Office hjælp-center, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides, hjælp til at løse problemer og mm. Du finder hjælp-centeret her.

Office 365 Uddannelsescenter

Office 365 Uddannelsescenter er et online bibliotek med ressourcer og materialer. Disse hjælper dig i gang med at bruge Office 365.

Du kan for eksempel finde tips til at øge din produktivitet via funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på det apps ikon, som du ønsker at vide mere om. Find det danske uddannelsescenter her, og det engelske her.

Hold dig desuden opdateret på vores nyhedssidehvor vi deler gode tips og tricks til SharePoint og Office 365.