Hjem » Kurser » Office 365 Kurser

Office 365 Kurser

Google Rating
4.8
Facebook Rating
5.0

Vil du arbejde mere produktivt? Tag et Office 365 kursus

Office 365 Kurser på alle niveauer

PeopleNet tilbyder en række forskellige kurser indenfor Office 365. Vores Office 365 kurser henvender sig til alle brugerniveauer. Uanset dit udgangspunkt kan du lære at arbejde mere effektivt i Office 365.

Et Office 365 kursus tilpasset dine behov

Kan du ikke finde lige præcis dét kursus, du har behov for? Så kontakt os endelig. Vi kan vejlede dig i valg af kursus og niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus til dig.

Office 365 kurser i København og Århus

Vi tilbyder Office 365 kurser i København og Århus. Vi kommer dog også gerne og afholder Office 365 firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense.

Der er altså gode muligheder for, at du kan deltage i et kursus hos PeopleNet. Vores fleksibilitet er en af vores spidskompetencer indenfor afholdelse af kurser.

Hvad kan Office 365 bruges til?

Office 365 er fremtidens produktivitetsløsning og arbejdsplads på tværs af pc, mobile enheder og browser. Office 365 er sikker, pålidelig, prisbillig, kraftig og den bedste måde at flytte din virksomhed til skyen og arbejde mere produktivt.

Outlook kurser, Sway kurser, OneDrive kurser, Planner kurser, Delve kurser, Teams kurser, Word kurser, Flow kurser, Yammer kurser, PowerApps kurser, Video kurser, Power BI kurser, SharePoint kurser, Dynamics 365 kurser, OneNote kurser, To-Do kurser, StaffHub kurser, PowerPoint kurser, Forms kurser,  Excel kurser.

Hvem kan anvende Office 365?

Netop Office 365 henvender sig til mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at fokusere på deres kerneforretning. Samtidig med at de ønsker at bevare en høj produktivitet/mobilitet og slippe for IT-bekymringer og investeringer.

Microsofts Cloud computing er på dine præmisser, både on-premises eller online. I vil få standardiseret jeres it-miljø, samt få adgang til allestedsnærværende IT-teknologier.

Office 365 omfatter en lang række applikationer

Følgende applikationer tilhører Office 365:

Outlook, Sway, Calendar, Stream, OneDrive, Planner, Delve, Teams, Word, Flow, Yammer, PowerApps, Video, Power BI, SharePoint, Dynamics 365, Personer, OneNote, To-Do, StaffHub, PowerPoint, Partner, Opgaver, Forms, Butik, Excel.

Office 365 kurser tilpasset dig

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.


Office 365 Kurser

Office 365 Kurser

PeopleNet tilbyder en række kurser inden for Office 365. Vores Office 365 kurser henvender sig til alle brugerniveauer.  

Office 365 er fremtidens produktivitetsløsning og arbejdsplads på tværs af pc, mobile enheder og browser. Office 365 er sikker, pålidelig, prisbillig, kraftig og den bedste måde at flytte din virksomhed til skyen og arbejde mere produktivt fra flere fysiske steder. Office 365 henvender sig til mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at fokusere på deres kerneforretning, bevare en høj produktivitet/mobilitet og slippe for it-bekymringer og investeringer. Microsofts Cloud computing er på dine præmisser, både on-premises eller online. Du vil få standardiseret jeres it-miljø samt få adgang til allestedsnærværende it-teknologier.

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 • Office 365 - SharePoint for developers

  På dette kursus lærer du at udvikle applikationer til SharePoint Online. Med basis i SharePoints Client API’er udvikles der forskellige løsninger, som gør dig i stand til at foretage bevidste valg med hensyn til teknologi og arkitektoniske stile. LÆS MERE

 • Office 365 - SharePoint Framework for developers

  På dette kursus lærer du om udvikling af SPFx, samt for forskellen mellem SPFx og andre udviklingsmetoder. LÆS MERE

 • Office 365 - for administratorer

  På dette kursus lærer du at administrere, planlægge, implementere og drifte Office 365, herunder Office 365’s afhængigheder, krav og understøttende teknologier. LÆS MERE

 • Office 365 - MCSA

  På dette kursus lærer du, hvordan du professionelt administrerer cloud-baserede forretningsapplikationer med Office 365. LÆS MERE

 • Office 365 - SharePoint Online for administrator

  På dette kursus lærer du bl.a. at arbejde med authentification-metoder, rettighedsstyring, funktioner, samarbejdsværktøjer og avanceret administration. Du lærer også at opsætte søgning, Term Store og OneDrive for Business. LÆS MERE

 • Office 365 - vedligeholdelse af GDPR

  På dette kursus lærer du om metoder til at efterkomme virksomhedens politikker og sikkerhed, så din organisation overholder gældende lovgivning. LÆS MERE

 • Office 365 - Smartworker og Personlig effektivitet

  På dette kursus lærer du at arbejde smartere og mere effektivt med Office 365 apps. LÆS MERE

 • Office 365 - Effektivt samarbejde

  På dette kursus lærer du at anvende samarbejdsværktøjerne i Office 365. LÆS MERE

 • Office 365 - dynamiske præsentationer med SWAY

  På dette kursus lærer du at oprette interaktive, webbaserede rapporter, præsentationer, nyhedsbreve mm. LÆS MERE

 • Office 365 - Skype for Business

  På dette kursus lærer du at bruge Skype for Business professionelt med chat, video, lyd og onlinemøde samt webinar LÆS MERE

 • Office 365 - Teams

  På dette kursus lærer du at anvende Teams til at organisere projekter, så du/I nemt kan kommunikere og samarbejde. LÆS MERE

 • Office 365 - StaffHub og Planner

  På dette kursus lærer du at administrere og styre opgaver, tidsplaner og projekter med StaffHub og Planner LÆS MERE

 • Office 365 - effektive formularer og proceser med PowerApps og Flow

  På dette kursus lærer du at oprette PowerApps og Flows der passer til forskellige forretningsbehov. LÆS MERE

 • Office 365 - SharePoint Redaktør

  På dette kursus lærer du at at oprette og vedligeholde indhold på intranet- og websites. LÆS MERE

 • Office 365 - SharePoint Online for superbrugere

  På dette kursus lærer du bl.a. om deling og strukturering af indhold, dokument-håndtering og -samarbejde, rettighedsstyring, sideopsætning mm. LÆS MERE

 • Office 365 - Nintex workflow

  På dette kursus lærer du at at anvende Nintex Workflow til at automatisere processer i Office 365. LÆS MERE

 • Office 365 - Nintex forms

  På dette kursus lærer du at oprette og vedligeholde formularer med Nintex Forms til Office 365. LÆS MERE

Office 365 - PowerApps

Målsætning med PowerApps kurset

Dette Powerapps kursus sætter dig i stand til at oprette PowerApps der passer til din organisations behov. Du lærer at bygge brugerdefinerede apps, som er forbundet til Sharepoint lister og Flow. Dette gør det eksempelvis muligt for Sharepoint brugere at tilgå Sharepoint lister, direkte via deres mobil enheder. Herudover gennemgås det, hvorledes disse kan deles med dit team eller din organisation, på tværs af enheder.

PowerApps er simple at udvikle og det kræver ikke programmering at oprette en app.

Målgruppe

Powerapps kurset henvender sig til brugere der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette PowerApps til anvendelse i organisationen, på tværs af enheder.

Indhold på PowerApps kurset


Introduktion til PowerApps

“Skab brugerdefinerede virksomhedsapps” 

Ved at bygge apps med PowerApps kan alle lige fra virksomhedsanalytikere til professionelle udviklere arbejde mere effektivt sammen. Løs virksomhedsproblemer med intuitive visuelle værktøjer, som ikke kræver kode, arbejd hurtigere med en platform, hvor du kan integrere og distribuere data, og udvid platformen med dokumentkomponenter til professionelle udviklere. Byg og del nemt apps på en hvilken som helst enhed. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Tilmeldingsformular”, “Rejseafregning” og “Onboarding”, hvor PowerApps blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Flow. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra PowerApps til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis en PowerApp som er tilgængelig både fra mobil og browser, som opretter ansættelser i en Sharepoint liste og sender en email ud til de relevante afdelinger, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad PowerApps er 
 • Hvad kan vi anvende PowerApps til? 
 • PowerApps begrænsninger 
 • Hvad skal man vælge af PowerApps, InfoPath og Nintex Forms? 
 • Oprettelse af PowerApp til SharePoint formular og liste, ud fra cases 
 • Tildeling af rettigheder og deling af PowerApps 
 • Branding af PowerApps så de følger virksomhedens visuelle guidelines 
 • Tilføjelse af forretningslogik 
 • Brug af Microsoft Flow i PowerApp til at sende information til anden datakilde

   

Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms4.000,-

Læs mere

Office 365 - Flow

Målsætning med Flow kurset

Dette Flow kursus sætter dig i stand til at oprette Flows der passer til din organisations behov. Du lærer at bygge automatiserede processer hurtigt, som eksempelvis godkendelses processer eller notifikation via email, når der oprettes et element i en Sharepoint liste. Samt hvordan disse flow kan deles med andre brugere, dit team eller din organisation.

Flows er simple at udvikle, idet at der findes en række anvendelige designskabeloner og det kræver ikke programmering at oprette et flow.

Målgruppe

Microsoft Flow kurset henvender sig til brugere, der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette Microsoft Flows til automatisering af arbejdsprocesser.

Indhold på Flow kurset


Introduktion til Microsoft Flow

“Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Microsoft Flow. 

Microsoft Flow er en cloudbaseret tjeneste, der gør det praktisk og nemt for brugere at oprette arbejdsprocesser, der automatiserer tidskrævende opgaver og processer på tværs af programmer og tjenester. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, hvor Flow blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Outlook. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra Flow til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis et Flow som automatisk opdaterer en Sharepoint liste og sender en email ud, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad Microsoft Flow er
 • Hvad kan vi anvende Flow til? 
 • Begrænsninger med Flow 
 • Hvad skal man vælge af Microsoft Flow, Workflows og Nintex Workflows? 
 • Oprettelse af Flows ud fra cases 
 • Test og fejlfinding i Flows 
 • Deling af Flows internt i organisationen 
 • Flow som integreres i en PowerApp til automatisering af arbejdsprocesser 
Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms4.000,-

Læs mere

Office 365 – Smartworker og Personlig effektivitet


Målsætning

På dette Office 365-kursus får du en viden om og god forståelse for mange af de spændende funktioner og muligheder, der findes i Office 365. Alt sammen med det formål at give dig en mere effektiv og produktiv arbejdsdag. Efter kurset behersker du de centrale brugerrelevante funktioner i Office 365.

Kurset introduceres med en gennemgang af Office 365, herunder muligheder, tjenester og termer. Herefter gennemgås en række udvalgte applikationer og deres funktioner. Undervejs tilsigtes at skabe en forståelse af samspillet mellem funktionerne i Office 365. På kurset opnår du desuden kendskab til hvorledes du kan arbejde effektivt på farten ved hjælp af de værktøjer Office 365 stiller til rådighed. Resultatet heraf er at mindske unødvendigt tidsforbrug hvilket øger arbejdsglæden og samtidig øger din produktivt i det daglige arbejde.

Det er vigtigt at kunne omsætte teori til praksis. Under kurset opretter vi derfor en Office 365 “sandkasse”, hvor du vil have mulighed for at prøve kræfter med tjenesterne under kurset ved hjælp af et personligt login. Du vil have adgang til sandkassen i 30 dage efter kurset.
Hvis du medbringer din mobiltelefon og/eller tablet på kurset, vil du desuden få lejlighed til at installere en række nyttige Office 365-apps.

Målgruppe

Brugere, superbrugere, projektledere, projektdeltagere og koordinatorer, som skal samarbejde og videndele både internt og eksternt. Målgruppen er alle, der ønsker at gøre arbejdsdagen mere effektiv, når det drejer sig om at kommunikere via e-mail, dele dokumenter, planlægge møder samt dele inspiration og ideer – både på arbejdet, hjemme og på farten.

Kurset kan også købes som en komprimeret workshop med udvalgte tjenester, som du/I har behov for f.eks. på et firmatilpasset hold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke anvendelse af Office 365.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


• Få overblikket over Office 365
• Kom godt i gang: Brugergrænsefladen
• Gennemgang af relevante Office 365 applikationer*.
• Hvornår bruger jeg hvad? Samarbejde med O365 Groups.
• Samspil mellem funktionerne i Office 365, som gør dit arbejde mere produktivt
• Adgang via diverse enheder (PC, Mac, ChromeBook, tablet (iOS & Android), telefon)
• Tips til hvor nyttig viden om nye tjenester og funktioner fra Microsoft kan findes.

*Følgende Office 365 applikationer, vil blive gennemgået på kurset:

• OneDrive
• OneNote
• Outlook
• Delve
• Flow
• Sway
• Word
• PowerPoint
• Teams
• Planner
• SharePoint

Få overblikket over Office 365

Indledningsvist vil du blive introduceret for de tjenester der udgør Office 365, og ikke mindst hvilke tjenester du har adgang til med din pakke. Formålet med at give dig et overblik over programmerne er at klæde dig på til kurset og din videre brug efter kursets afslutning.

Kom godt i gang: Brugergrænsefladen

Her lærer du at logge på Office 365, og vi gennemgår, hvordan du får opsat Office 365, så du kan arbejde hjemmefra, og når du er på farten:
• Log på Office 365
• Brug af browsere
• Forstå navigationsmenuen
• Den første opsætning af Office 365

Gennemgang af relevante Office 365 applikationer

OneDrive
Vi gennemgår OneDrive og de mest brugervenlige funktioner for, at du kan gemme dine personlige billeder og dokumenter, herunder:
• Strukturering af indhold
• Synkronisering
• Deling med interne og eksterne kontakter

OneNote
• Oprettelse af notesbøger, sektioner og sider
• Gem i dit OneDrive
• Del din notesbog
• Træk filer og web-tekst ind
• OCR-scanning

Outlook
• Få styr på din indgående post ved hjælp af Flows og fokuseret indbakke
• Forbind med OneDrive; Hent filer fra skyen, Vedhæft filer eller links
• Forbind kalenderaftaler med OneNote

Delve
Du præsenteres for hvordan Delve kan anvendes til at administrere din Office 365-profil og til at finde og organisere de oplysninger, som sandsynligvis vil være de mest interessante for dig lige nu – på tværs af Office 365.

Flow
Vi gennemgår hvad Flow er og kan, og hjælper dig i gang med at bruge Flow.
• Oprettelse af små flows der kan notificere os når nye elementer oprettes og ændres
• Flow som integreres i en PowerApp til automatisering af arbejdsprocesser

Sway
Sway er en helt ny måde at udtrykke sig på og bringe idéer til live. Med Sway kan du nemt oprette interaktive, webbaserede rapporter, præsentationer, nyhedsbreve, kurser mm. fra din telefon, tablet eller browser. Modtagerne kan se din Sway på nettet uden at logge ind eller downloade ny software. Og ejeren styrer selv, hvem der får adgang ved hjælp af f.eks. et link.
• Hvordan du får tilgang til din Sway
• Opsætning af din Sway
• Gennemgang af menuen

Office
Der gennemgås fælles funktioner i Office:
• Backstagevisning
• Kommandobånd og faner
• Værktøjslinjen Hurtig adgang
• Arbejd i skyen med OneDrive
• Smarte opslag
• Fortæl mig, hvad du vil gøre
Der vil endvidere gennemgås relevante funktioner, der er særskilte for f.eks. Word, Excel eller PowerPoint af hensyn til deltagernes behov.
Derudover vil vi gennemgå online i forhold til offline adgang til Office-produkterne.

Teams
Vi giver dig et overblik over fordelene og mulighederne med at opbygge virksomhedens “sociale netværk” ved brug af Teams. Vi gennemgår:
• Eksempler på brug af Teams
• Gennemgang af funktionerne i Teams
• Opsætning af notifikationer
• Integration til Office-applikationerne

Planner
Du lærer at oprette nye planer, organisere og tildele opgaver, dele filer, chatte om det, du arbejder på, og få opdateringer, om hvordan det skrider frem.

SharePoint
Her ser vi på, hvordan du får den bedste oplevelse af SharePoint Online:
• Generel tilpasning
• Samarbejdsrum
• Biblioteker og lister
• Rettighedshåndtering, herunder deling med eksterne brugere
• Søgning
• “Om Mig”

Du orienteres endvidere om rettigheder og roller. Underviseren giver eksempler på best practice på området:
• Brugere og grupper
• Adgangsrettigheder
• Rettighedsniveauer (rolle)
• Webstedsrettigheder

Forms
Du introduceres til det nye Microsoft Office 365 værktøj, Forms, der kan anvendes både til at lave surveys og quizzer. Værktøjet er simpelt og giver dig samtidig de nødvendige muligheder. Forms kan besvares af både interne og eksterne, uanset om de har Office 365, og besvarelserne opsamles automatisk og indføres i overskuelige diagrammer og tabeller, så du nemt kan danne dig et overblik.

Samspil mellem funktionerne

Dette punkt på dagsordenen vil indtræde løbende. Fokus vil være på hvordan du som bruger, øger din effektivitet ved at anvende forskellige Office 365-tjenester i samspil med hinanden.
Dette kan f.eks. være at vedhæfte et dokument i en mail, sendt via Outlook, som et OneDrive link, så modtageren løbende og automatisk kan se de ændringer du foretager.

Hvornår bruger jeg hvad?

Vælg dato og tilmeld

Varighed2 dage

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms7.200,-

Læs mere

Office 365 - Effektivt samarbejde

Målsætning

Dette kursus er til dig, som gerne vil lære at arbejde og ikke mindst samarbejde effektivt i Office 365. På kurset vil der fokuseres på tjenesterne Teams, Outlook samt på relevante funktioner i Grupper, Planner og OneNote.

Du vil få en grundig gennemgang af de funktioner, som ovenstående applikationer tilbyder. Kurset er opbygget omkring daglig brug af Office 365 fra en PC, men indeholder også en kort introduktion til brug på andre enheder som mobiltelefoner og tablets.

Målgruppe

Kurset henvender sig til projektmedarbejdere og -teams, men også til den almene medarbejder der arbejder og udveksler informationer med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.
På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.
Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Introduktion

I løbet af dette kursus vil du blive introduceret til en række samarbejdsværktøjer i form af Office 365 apps. Der vil både fokuseres på de enkelte apps, men der vil desuden indgå emner om hvorledes du kan samarbejde på tværs af flere applikationer. Der fokuseres desuden på sikkerhed, på dette kursus.

Centrale applikationer

• Teams
• Outlook Online
• Office Groups
• Skype for Business
• Planner
• OneDrive for Business
• Office (Excel, Word, PowerPoint og OneNote)
• SharePoint

Sikkerhed

Sikkerhed er et meget stort emne i Office 365. På dette kursus ser vi på sikkerheden set fra en brugers perspektiv.
• Delve
• Deling af dokumenter (SharePoint og OneDrive)
• Office Groups og Teams
• Skype for Business
• Outlook Online
• Office (Excel, Word, PowerPoint og OneNote)
• Skype for Business

Cases

• OneNote mødenotater sammen med Outlook
• Oprettelse af teamsite og deling med teammedlemmer
• Arbejde med fællespostkassen Team Site Mail Box
• Samtidig redigering i Word, Excel og PowerPoint
• Informationssøgning med Delve
• Vedligeholdelse af din online profil
• Afstemning med Skype for Business
• Overtagelse og deling af skrivebord med Skype for Business
• Fildeling
• Formidling af projekt med Sway

Vælg dato og tilmeld

Varighed2 dage

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms7.200,-

Læs mere

Skype for Business


Målsætning

Formålet med kurset er at hjælpe dig i gang med at udnytte de muligheder, Skype for Business stiller til rådighed for dig. Skype for Business er en løsning, som gør det nemt for dig at komme i kontakt med de personer, som du har brug for. Du kan kommunikere med kolleger, kunder og samarbejdspartnere via chat, video, lyd og onlinemøde samt webinar. Ved hjælp af Skype for Business har du adgang til alt dette uanset om du befinder dig på kontoret eller er på farten.

Målgruppe

Dette kursus vil være relevant for dig, som bruger Skype for Business i din virksomhed eller har kontakt med andre, som bruger Skype for Business.

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Kom godt i gang

Den første del af kurset handler om at hjælpe dig godt i gang med at anvende de basale funktioner i Skype for Business:

• Brugerfladen i Skype for Business. Hvordan bruger jeg programmet?
• Defination af fortrolighedsforhold på dine kontakter
• Vedligeholdelse af kontaktgrupper
• Generelle indstillinger
• Indstillinger for systemikon på proceslinjen

Beskeder, telefoni og møder

Anden del af kurset fokuserer på digitalt samarbejde og kommunikation ved hjælp af Skype for Business:

• Modtag og send beskeder
• Erstaning af bordtelefon, så alle opkald foregår via Skype For Business
• Lyd til en samtale
• Video til en samtale
• Tag noter mens du har en Sjype for Business samtale i gang
• Skype for business som effektivt mødeværktøj, herunder oprettelse af møder
• Generel administrering og definering af mødedeltageres værter og roller
• Opret præsentationer imens du har et møde
• Brug Whiteboards under møder, så alle deltagere kan skrive og tegne samme sted

Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms3.000,-

Læs mere

Microsoft Teams

Målsætning

Målet med dette kursus er at give dig en forståelse af hvad du kan få ud af Microsoft Teams og hvordan du administrerer Teams.

Gennem træningen vil du lære at anvende Teams til at organisere projekter, så du/I nemt kan kommunikere og samarbejde om det der er relevant for netop dét team i et afgrænset rum.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til brugere med et Office 365-abonnement, der ønsker at benytte sig af Microsoft Teams funktionerne til at optimere det digitale samarbejde.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.
Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Introduktion

Teams er digitale, afgrænsede rum, hvor større eller mindre grupper kan samarbejde om et givent projekt eller fagområde. I teamet kan medlemmerne dele information og filer, chatte, skrive delte noter og meget mere.

• Hvad er Microsoft Teams?
• Hvorfor benytte Teams?

Oprettelse af Teams

• Oprette et nyt Team
• Tilføj Owners og Members til dit Team
• Migrering af Office 365 Group til Teams

Channels

• General
• Opret nye kanaler
• Favorit kanaler

Productive Chats

• Reply
• Like
• Bookmark
• Tilføj filer
• @Mentioning
• Fun Picker

Private samtaler

• Modtag Skype opkald
• Deltag med video og lyd
• Del filer i private samtaler

Meetings

• Opret møde
• Start et møde fra en chat tråd
• Deltag i et igangværende møde
• Ændring af mødelayout

Settings

• Skift logo på team
• Moderator indstillinger for Fun Picker

Tabs & Connectors

• Tilføj forbindelser og tabs med indhold fra online services som fx twitter eller Yammer

Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms4.000,-

Læs mere

Office 365 – dynamiske præsentationer med SWAY

Målsætning

Målet med dette kursus er at give dig som deltager en grundig forståelse for de mange muligheder i Office 365, med henblik på at skabe den mest attraktive præsentation på de bedste medier.

Ønsker du at udforske og visualisere dine idéer på en hurtig og nem måde, er det nye præsentationsværktøj fra Microsoft Sway et godt alternativ til den traditionelle måde at præsentere på ved hjælp af PowerPoint. Sway er en helt ny måde at udtrykke dig på og bringe dine ideer til live. Du kan udforske, visualisere og dele dem, hurtigt og nemt, uanset hvor du befinder, og på hvilken som helst enhed. Sway er en ny måde at skabe et smukt, interaktivt og webbaseret udtryk for dine ideer, fra din telefon eller browser. Det er nemt at dele din præsentation som ser flot ud på enhver skærm. Når du er færdig med din Sway, kan du uploade den til din Office 365 eller LiveID så alle kan se den.

PowerPoint har desuden fået flere brugbare løft, som vi gennemgår på kurset. Efter kurset har du en indgående forståelse for, hvordan man opsætter og bruger Sway og PowerPoint, samt hvad de to tjenester hver især kan byde på.

Målgruppe

Brugere, superbrugere, salgs- og marketingsfolk, undervisere, eller folk der beskæftiger sig med præsentationer til formidling. Målgruppen er alle, der ønsker at arbejde mere kreativt og visualiseret med et præsentationsværktøj.

Kurset kan også købes som en komprimeret workshop med udvalgte tjenester, som du har behov for f.eks. på et firmatilpasset hold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke anvendelse af Sway i Office 365.

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Introduktion til Sway

Sway er en helt ny måde at udtrykke sig på og bringe idéer til live. Med Sway kan du nemt oprette interaktive, webbaserede rapporter, præsentationer, nyhedsbreve, kurser mm. fra din telefon, tablet eller browser. Modtagerne kan se din Sway på nettet uden at logge ind eller downloade ny software. Og ejeren styrer selv, hvem der får adgang ved hjælp af f.eks. et link.
• Hvordan du får tilgang til din Sway
• Opsætning af din Sway
• Gennemgang af menuen

Insert

Vi gennemgår hvordan Insert arbejder integreret i Sway
• One Drive
• OneNote
• Facebook
• Youtube
• Twitter
• Og andre kilder

Cards

Her gennemgår vi de forskellige muligheder for at vælge:
• Tekst
• Billeder
• Videoer
• Sociale medier
• Grupper
• Stacks
• Sammenligninger
• Diagrammer

Design

Her ser vi på de forskellige muligheder for at vælge designs til din Sway, eller lade Sway automatisk vælge det for dig.

Navigation

Vi gennemgår mulighederne for dit Sway layout
• Vertikalt
• Horisontalt

Del din Sway med andre

• Offentligt
• Sociale medier
• Office 365

Fokus på Power Point præsentationer

Du vil blandt andet lære at gemme en præsentation som video, komprimere mediefiler i en præsentation samt transmittere diasshow over internettet. Desuden er der forbedrede redigerings- og afspilningsmuligheder for videoer og man kan inddele præsentationen i sektioner (kapitler).

Giv PowerPoint et ekstra løft

Programmet har fået et ekstra løft, som gør at PowerPoint er på niveau med mange grafiske programmer. Vi ser på:
• Designer
• Morph
• Zoom

Vælg dato og tilmeld

Varighed2 dage

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms7.200,-

Læs mere

Office 365 - effektive formularer og processer med PowerApps og Flow

Målsætning

Dette kursus sætter dig dig i stand til at oprette PowerApps og Flows der passer til forretningens behov. Du lærer at bygge brugerdefinerede apps hurtigt, der kan deles med dit team eller din organisation, på tværs af enheder.

PowerApps er simple at udvikle idet at der findes en række anvendelige designskabeloner og det kræver ikke programmering at oprette en app.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til brugere der har et Office 365 abonnement og ønsker at oprette PowerApps på mobilenheder med understøttelse af automatiseringer via Microsoft Flow.

Generelt om kurset

Forud for din deltagelse i vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret, og udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, kan de kan derfor tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, således at der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, der er meningsfyldt for dig som deltagende. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom at spørgsmål er velkomne.

Kurset inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks.

Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning. Hvis du skulle have spørgsmål til de emner der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Indhold


Flow og Powerapps er begge individuelle platforme som er en del af den såkaldte “Power Platform”, som udover de førnævnte også indeholder Power BI. Når disse kombineres, giver den såkaldte “Power Platform” virksomhederne mulighed for indsigt og detaljer, som man derefter kan konvertere til forståelige handlingsplaner på tværs af web- og mobilapplikationer og samtidig identificere områder med mulighed for automatisering. 

Introduktion til Microsoft Flow

“Arbejd mindre, og udret mere” er mottoet for Microsoft Flow. 

Microsoft Flow er en cloudbaseret tjeneste, der gør det praktisk og nemt for brugere at oprette arbejdsprocesser, der automatiserer tidskrævende opgaver og processer på tværs af programmer og tjenester. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Ferieplanlægning” og “Onboarding”, hvor Flow blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Outlook. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra Flow til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis et Flow som automatisk opdaterer en Sharepoint liste og sender en email ud, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvad Microsoft Flow er
 • Hvad kan vi anvende Flow til? 
 • Begrænsninger med Flow 
 • Hvad skal man vælge af Microsoft Flow, Workflows og Nintex Workflows 
 • Oprettelse af Flows ud fra cases 
 • Test og fejlfinding i Flows 
 • Deling af Flows internt i organisationen 
 • Flow som integreres i en PowerApp til automatisering af arbejdsprocesser 

Introduktion til PowerApps

“Skab brugerdefinerede virksomhedsapps” 

Ved at bygge apps med PowerApps kan alle lige fra virksomhedsanalytikere til professionelle udviklere arbejde mere effektivt sammen. Løs virksomhedsproblemer med intuitive visuelle værktøjer, som ikke kræver kode, arbejd hurtigere med en platform, hvor du kan integrere og distribuere data, og udvid platformen med dokumentkomponenter til professionelle udviklere. Byg og del nemt apps på en hvilken som helst enhed. 

Under kurset vil der anvendes genkendelige cases som “Tilmeldingsformular”, “Rejseafregning” og “Onboarding”, hvor PowerApps blandt andet forbindes med Sharepoint lister og Flow. 
Dette vil give kursusdeltageren viden omkring de forbindelsestyper der er fra PowerApps til andre platforme, samt hvilke funktioner de enkelte forbindelser understøtter. Eksempelvis en PowerApp som er tilgængelig både fra mobil og browser, som opretter ansættelser i en Sharepoint liste og sender en email ud til de relevante afdelinger, uden at en bruger behøver aktivere flowet. 

 • Gennemgang af hvadPowerApps er 
 • Hvad kan vi anvende PowerApps til? 
 • PowerApps begrænsninger 
 • Hvad skal man vælge af PowerApps, InfoPath og Nintex Forms? 
 • Oprettelse af PowerApp til SharePoint formular og liste, ud fra cases 
 • Tildeling af rettigheder og deling af PowerApps 
 • Branding af PowerApps så de følger virksomhedens visuelle guidelines 
 • Tilføjelse af forretningslogik 
 • Brug af Microsoft Flow i PowerApp til at sende information til anden datakilde 
Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms8.000,-

Læs mere

Office 365 - StaffHub og Planner

Målsætning

Dette kursus har til formål, at sætte deltagerne i stand til bedre at kunne administrere, styre og bevare overblikket over opgaver, tidsplaner og projekter. Tjenesterne StaffHub og Planner gennemgås derfor på dette kursus, hvor du opnår kendskab til dem hver især. 
Derudover indgår en introduktion til tjenesten, To-Do, der indgår i Office 365, og er et anvendeligt værktøj til den individuelle opgavestyring.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til brugere med et Office 365-abonnement, der ønsker at benytte sig af Microsofts planlægningsværktøjer til at optimere den personlige produktivitet samt koordinering af arbejdsopgaver.

Indhold


Introduktion 

 • Hvad er Planner og Staff-Hub, og hvem henvender de sig til? 
 • Hvornår bør jeg anvende Planner, StaffHub eller To-Do? 

Planner 

 • Sådan opretter du en ny plan
 • Organiser og tildel opgaver 
 • Visualisér med diagrammer og skemaer 
 • Integration til grupper og sites 
 • Indstillinger 

StaffHub  

 • Opret dit team og inviter medarbejdere 
 • Redigér og publicér tidsplaner 
 • Tildel og afslut opgaver  
 • Anmod om fridage 
 • Byt vagter 
 • Kommuniker direkte med kolleger og ledere 
 • Del filer 

To-Do 

 • Administrer egne opgaver
Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms3.600,-

Læs mere

Office 365 - Vedligeholdelse af GDPR

Målsætning

Med EU’s nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger (General Data Protection Regulation, GDPR). På dette GDPR kursus får du den dybe tekniske viden samt metoder til at efterkomme virksomhedens politikker og sikkerhed, så din organisation overholder gældende lovgivning.

Målgruppe

Dette GDPR Kursus henvender sig til medarbejdere, der arbejder med virksomhedens it-sikkerhed eller skal have forståelse for, hvordan virksomheden overholder sikkerheden i forhold til persondataforordningen (GDPR). Kurset henvender sig til alle personer med it- og Office 365 erfaring.

Generelt for kurset

Forud for din deltagelse i vores GDPR kursus, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde det helt rigtige kursus til dine behov. Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Der kan de, udover den praktiske gennemførelse af kompetenceudvikling, tilbyde kyndig konsulentbistand.

På kurserne anvender vi både undervisningsmateriale samt cases, så der er en vekselvirkning mellem teori og praktisk træning for at opnå et optimalt udbytte, som er meningsfyldt for dig som kursist. Af denne årsag er der rig mulighed for at arbejde med relevante tjenester og funktioner i løbet af dagen, ligesom alle spørgsmål er velkomne.

Vores GDPR kursus inkluderer fuld forplejning bestående af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende restaurant. I løbet af dagen har du også mulighed for at tanke op med kaffe, te, vand, sodavand, frugt og andre snacks. Efter kurset får du et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer.
Hvis du har spørgsmål til de emner, der er blevet gennemgået på dit kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren derefter.

Kurset vil blandt andet dække følgende emner:


Microsoft Trust Center

Overblik over Microsoft Trust Center, hvor vi er i stand til at hjælpe virksomheder med at efterleve GDPR-kravene. På Office 365-platformen betyder det, at både sikkerhedspolitikker og teknologi er designet til at beskytte både kundedata såvel som organisatoriske data i skyen.

Data Loss Prevention policies (DLP)

Overblik over hvordan Data Loss Prevention policies (DLP) virker. Her vil vi teste et uddrag af de mere end 80 fælles følsomme datatyper, som potentielt kan identificere et individ (PII), hvad enten det drejer sig om den dataansvarlige, databehandleren, virksomheden eller personer.

Advanced eDiscovery

Office 365 Advanced eDiscovery bruger Machine Learning og tekstanalyse, hvilket er med til at reducere de omkostninger, den tid og de udfordringer, der kan være forbundet med sortering af store mængder data, når der skal udføres en dataforespørgsel.

The right to be forgotten

Advanced Data Governance kan identificere og slette følsomme data på baggrund af en anmodning fra en person. Vi tester Advanced Data Governance, der er en maskinintelligens, som kan reducere den overordnede risiko forbundet med en virksomheds datasikkerhed.

Office 365 Audit Logs

Med Office 365 Audit Logs kan vi overvåge indholdet i virksomhedens Office 365-miljø, så du kan spore bruger- eller administratoradfærd med indhold – lige fra adgang til redigering og sletning. Dette kan fungere som et “bevis” i en juridisk sag, og derfor er det en uvurderlig funktion i forhold til overholdelse af datasikkerhed.

Advanced Threat Protection (ATP)

Vi opsætter Advanced Threat Protection for at beskytte alt dit følsomme indhold imod malware, virus og ondsindede angreb samt rapporter, der fortæller, hvem et angreb er rettet imod og angrebets art.

Vælg dato og tilmeld

Varighed1 dag

TidKl. 8.30 - 16.00

Pris ekskl. moms5.000,-

Læs mere

Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Office 365 kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Super kurser, dygtige undervisere, konsulenter og specialister...

Hamrende dygtige til at skræddersy firmarettede kurser, som rammer deltagerne på det helt rigtige niveau.

Jette Holm Kristensen IT Konsulent

Office 365 guides, tips og tricks mm.


📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Office 365 Kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale.

Medarbejderkurser eller firmakurser er især nyttige i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version. Eksempelvis hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer.

Åbne Office 365 kurser

På åbne Office 365 kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Office 365 kursus.

Tilmelding sker på vores hjemmeside ved at finde det kursus du ønsker at komme på her. Det er vigtigt, at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt.

På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk. Her kan du dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine.

Vores åbne Office 365 kurser afholdes løbende, hvormed der er god mulighed for at finde et tidspunkt, der passer dig. Passer tidspunkterne ikke, så kontakt os gerne. Vi kan hjælpe med at finde et kursustidspunkt, der passer dig.

Office 365 Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed? Det kan f.eks. være ved nyansættelser eller i forbindelse med en opgradering til Office 365. Det kan også blot være fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde. Så er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved at samle medarbejderne på et kursus

Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere med mulighed for at tilpasse materiale, forløb, kursusformer mm.
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • En eller to faste undervisere, som har indgående kendskab til virksomhedens forretning, systemer og politikker.

Stor ekspertise i afholdning af kurser

Hos PeopleNet har vi gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man har mange firmakurser, er det vigtigt at have indgående kendskab til forretningen, interne it-værktøjer og arbejdsgange.

Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Office 365 Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Office 365. Dette kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre, der skal opkvalificere sine Office 365-kompetencer.

Vil du på et andet kursus hos PeopleNet?

Har du brug for et andet kursus end i Office 365? Vi er eksperter i alt indenfor Microsoft. Se vores udbud af kurser i Microsoft og styrk dine kompetencer.

Få det bedste ud af et Office 365 Kursus

Nyttige hjælpemidler til Office 365

Der findes masser af nyttig hjælp at hente, på internettet. Endda så meget, at der kan virke overvældende. Her er 4 links, der hjælper dig med at komme i gang med eller styrke dig i Office 365.

Office 365 Videokurser

Microsoft tilbyder korte lektioner og artikler der introducerer til de mest grundlæggende funktioner i Office 365.

Office 365 FAQ

Her finder du en række ofte stillede spørgsmål om Office 365 til virksomheder.

Office 365 Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier. De sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen.

Brug søgefeltet til at specificere resultaterne. Du finder det danske produktivitetsbibliotek her, og det engelske finder du her.

Office 365 Help Center

På Microsofts eget Office hjælp-center, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides, hjælp til at løse problemer og mm. Du finder hjælp-centeret her.

Office 365 Uddannelsescenter

Office 365 Uddannelsescenter er et online bibliotek med ressourcer og materialer. Disse hjælper dig i gang med at bruge Office 365.

Du kan for eksempel finde tips til at øge din produktivitet via funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på det apps ikon, som du ønsker at vide mere om. Find det danske uddannelsescenter her, og det engelske her.

Hold dig desuden opdateret på vores nyhedssidehvor vi deler gode tips og tricks til SharePoint og Office 365.