NINTEX FORMS

Featured image

Nintex forms


Om kurset

Kurset gør dig i stand til at oprette og tilpasse formularer ved brug af standardfunktionalitet i Nintex Forms. Du vil kunne designe formularer til forskellige platforme såsom pc, iPhone og iPad.

Målgruppe

Medarbejdere, der skal kunne designe og udgive simple formularer uden brug af programmering.

Forudsætninger

Kendskab til Nintex Workflows vil være en fordel, men er ikke nødvendigt for at kunne deltage i dette kursus. PeopleNet anbefaler dig derfor vores Nintex Workflows kursus.

Generelt for PeopleNets kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.


Tilmeld kursus

Varighed

1 dag

Pris

4000*,- ekskl. moms

Tidspunkt

08:30-16:00

25-11-2021

København

25-11-2021

Aarhus

09-12-2021

On-live

26-01-2022

København

26-01-2022

Aarhus

Se flere datoer

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.