Hjem » Kurser » Nintex Kurser

Nintex Kurser


Nintex er software som udbygger Microsoft SharePoint og forener eksisterende egenskaber i SharePoint med specifikke kundebehov inden for eksempelvis automatiserede workflows og processer skræddersyet til en virksomheds forretningsgange.

Hos PeopleNet er vi eksperter i Nintex og vi er officiel Nintex partner. Kan du ikke finde det Nintex kursus, som passer til dit behov, er du velkommen til at kontakte os, så skræddersyr vi et kursus til dig.


Nintex Flow og Nintex Forms Kurser

Skab digitale forretningsprocesser med Nintex

Nintex kurser på alle niveauer

PeopleNet A/S er officiel Nintex partner og forhandler licenser, samt tilbyder konsulenter i Nintex produkterne og Nintex kurser. Kort sagt er vi altså eksperter i Nintex og kan helt sikkert hjælpe dig med at øge dine kompetencer indenfor Nintex.

Hvad kan Nintex bruges til?

Nintex er en af de førende i verden inden for innovation af software, som udbygger Microsoft SharePoint og bygger bro imellem det hul, der er fra eksisterende egenskaber i SharePoint til kundernes behov. Alle Nintex produkter er designet med et stort engagement og med fokus på innovation og brugererfaring.

Partner med Microsoft

Som Microsoft Gold Partner forener Nintex sine produkter med Microsofts strategiske og arkitektmæssige retningslinjer for netop at sikre harmonien imellem de to. Læs eventuelt mere om Nintex på deres egen hjemmeside.

Et Nintex kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Nintex kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Nintex kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus i Nintex specielt til dig. Vores fleksibilitet er stor, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Nintex kurser i Købenahavn og Århus

Vi tilbyder Nintex kurser hos PeopleNet i både København eller Århus. Vi kommer også gerne og afholder Nintex firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vores målsætning er høj kvalitet og vi vil gå langt for at give jer den bedste oplevelse på vores kurser, så vi er fleksible med hvor I ønsker at afholde jeres kursus i Nintex.


Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Nintex kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Nintex kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Nintex kurser

På åbne Nintex kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Nintex kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Nintex kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Nintex Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved Nintex Firmakurser

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Eksperter i afholdelse af kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Nintex Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Nintex. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Nintex-kompetencer.

Andre kurser hos PeopleNet?

Vi afholder kurser i alle Microsoft applikationer, eksempelvis afholder vi Sharepoint kurser, Word kurser, Excel kurser og Powerpoint kurser. Se alle vores kurser lige her