Microsoft 365 Kurser

Om Microsoft 365

Microsoft 365 (tidligere Office 365) er en cloud-baseret platform, som samler en lang række programmer. At Microsoft 365 er cloud-baseret, betyder at alle disse værktøjer er tilgængelige for dig, uanset hvor du befinder dig. Du kan altså tilgå dine filer, samtaler og meget andet, selvom du ikke har adgang til din pc.

Med Microsoft 365 får du den velkendte Office-pakke, og mange andre applikationer, til blandt andet dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere.


Microsoft 365 Kurser

PeopleNet er eksperter i Microsoft 365. Vi har kurser til alle niveauer, både til brugen af Microsoft 365 som helhed og til de enkelte applikationer der er i Microsoft 365. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores tre lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad hører under Microsoft 365?

Følgende applikationer hører under Microsoft 365: Outlook, Sway, Calendar, Stream, OneDrive for Business, Planner, Delve, Microsoft Teams, Word, Automate (Flow), Yammer, PowerApps, Video, Power BI, SharePoint Online, Dynamics 365, Personer, OneNote, To-Do, StaffHub, PowerPoint, Partner, Opgaver, Forms, Excel.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft 365 kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Microsoft 365 kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Microsoft 365 kursus, specielt til dig.


Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk