Hjem » Kurser » Kursusformer

Kursusformer


PeopleNet Academy udbyder kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser firmakurser  i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilketer nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid.

Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på tlf. +45 7021 4445 eller klik her

Åbne kurser

På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart.

Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til nyere version, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb. PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser

Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Dette kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma.

Webinarer

I forbindelse med undervisning af flere af virksomhedens medarbejdere, sammensætter vi en række undervisnings- og læringsmetoder, som gør undervisningen individuel og tilgodeser forskellige behov. Der kan være behov for differentieret undervisning for at tilpasse til forskellige niveauer, kompetenceforskelle mv., men det kan også være nødvendigt at undervise flere eller mange på samme tid, på flere lokationer og i forskellige tidszoner.

E-learning

E-learning et godt supplement til traditionel klasserumsundervisning.
E-learning består typisk af korte film med speak, der gøres tilgængelige for medarbejderne, der kan tilgå modulerne når og hvor, de har brug for det. 

Workshops

Som certificeret Microsoft IW partner (Information Worker) tilbyder PeopleNet Academy ikke kun kurser, men også firma workshops. Formålet er at øge virksomhedens produktivitet og give målrettet hjælp, der hvor med I kan uddanne flere medarbejdere på samme tid.

Floor-walking

Floor-walking er “en slags lektiehjælp”. Hvis I har gennemført et firmakursus og der er behov for mere undervisning/støtte efter kurset, kan vi sende en underviser ud til jeres virksomhed, der vil gå rundt blandt jer mens i arbejder, og hjælpe med at besvare spørgsmål.

Seminarer

Hos PeopleNet Academy er det muligt at bestille seminarer som kursusform. Vores seminarer holdes som foredrag eller en præsentation, der leveres til et større eller mindre publikum omkring et bestemt emne. Under seminaret giver vi et oplæg til og diskuterer et bestemt emne. Der opfordres til at kursisterne deltager aktivt.