Hjem » Kurser » Infopath Kurser

InfoPath Kurser


InfoPath er et Microsoft produkt, som bruges til at designe, distribuere, udfylde samt indsende formularer online. InfoPath anvendes ofte til at strømligne forskellige processer for dataindsamling eller optimere og ensarte brugeroplevelsen heraf.

Hos PeopleNet er vi specialister i InfoPath. Vi tilbyder kurser fra begynder- til specialistniveau, og kan skræddersy kurser, så det passer til dit behov.

 


InfoPath grundlæggende kurser

InfoPath Introduktion

  InfoPath videregående kurser

  InfoPath Developer

   InfoPath Ekspert kurser

   InfoPath til SharePoint

   Lær at designe, distribuere, udfylde og indsende online formularer med InfoPath

   InfoPath kurser på alle niveauer

   PeopleNet Academy tilbyder InfoPath kurser fra begynder- til specialistniveau. Vores undervisere har mange års erfaring i InfoPath og de har den nyeste viden om InfoPath. Det sikrer en meget høj kvalitet i kurser indenfor InfoPath, der vil være med til at øge dine kompetencer. Vores udbud af kurser, gør at der vil være muligheder for at udvikle sin kompetencer. Det gælder uanset om man er eksport i InfoPath eller en begynder.

   Hvad kan InfoPath bruges til?

   Microsoft InfoPath er et værktøj til oprettelse af formularer og indsamling af data, som giver mulighed for at strømline forretningsprocesser.

   InfoPath er designet til både avancerede forretningsbrugere og udviklere, afhængig af hvilken type formularbaseret løsning man har brug for.

   Uden at skrive kode kan InfoPath benyttes til at designe avancerede elektroniske formularer. De kan f.eks. bruges til hurtig og rentabel indsamling af oplysninger, fra kunder, leverandører og partnere.

   InfoPath kurser tilpasset dine behov

   Hvis du ikke kan finde lige præcis dét InfoPath kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket InfoPath kursus der passer til dit niveau. Derudover kan vi lave et skræddersyet Infopath kursus, specielt til dig så du sikrer dig det maksimale udbytte af et kursus hos os.

   InfoPath kursus i København og Århus

   Vi tilbyder InfoPath kurser i både København og Århus, men vi kommer også meget gerne og afholder InfoPath kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Der er altså gode muligheder for at du kan deltage i et kursus hos os.


   Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores InfoPath kurser


    

   - Ring nu på tlf. 7021 4445
   - Kontakt os per email
   - Eller udfyld denne formular

    

   InfoPath guides, tips og tricks mm.


   📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER
   Tag et InfoPath kursus hos PeopleNet

   InfoPath kursusformer

   PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden.

   Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale. Dette er f.eks. nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system i organisationer, hvor mange skal uddannes samtidigt.

   Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

   Åbne kurser i InfoPath

   På åbne InfoPath kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent InfoPath kursus.

   Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart.

   På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine.

   Vores åbne kurser i InfoPath afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer. Så finder vi en dato sammen.

   InfoPath Firmakurser

   Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

   Fordele ved et samlet kursus

   PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

   • Ensartet forløb for alle medarbejdere
   • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
   • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
   • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
   • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
   • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
   • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
   • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
   • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
   • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
   • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
   • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
   • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
   • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
   • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

   Stor ekspertise indenfor firmakurser

   PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

   Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

   Læs mere om firmakurser hos PeopleNet her.

   InfoPath Ene-undervisning

   Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i InfoPath. Dette InfoPath kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine InfoPath-kompetencer.

   Andre kurser hos PeopleNet?

   Har du brug for et andet kursus end i InfoPath? Vi er eksperter i alt indenfor Microsoft. Se vores udbud af kurser i Microsoft og øg dine kompetencer.