InfoPath Kurser

InfoPath er et Microsoft produkt, som bruges til at designe, distribuere, udfylde samt indsende formularer online. InfoPath anvendes ofte til at strømligne forskellige processer for dataindsamling eller optimere og ensarte brugeroplevelsen heraf. Læs mere om mulighederne med InfoPath her.

Hos PeopleNet er vi specialister i InfoPath. Vi tilbyder kurser fra begynder- til specialistniveau, og kan skræddersy kurser, så det passer til dit behov.

 


InfoPath Grundlæggende

InfoPath Introduktion

  InfoPath Videregående

  InfoPath Developer

   Lær at designe, distribuere, udfylde og indsende online formularer med InfoPath

   InfoPath kurser på alle niveauer

   PeopleNet tilbyder InfoPath kurser fra begynder- til specialistniveau. Vores undervisere har mange års erfaring i InfoPath og de har den nyeste viden om InfoPath.

   Hvad kan InfoPath?

   Microsoft InfoPath er et værktøj til oprettelse af formularer og indsamling af data, som giver mulighed for at strømline forretningsprocesser.Uden at bruge kode kan InfoPath benyttes til at designe avancerede elektroniske formularer.

   InfoPath er designet til både avancerede forretningsbrugere og udviklere, afhængig af hvilken type formularbaseret løsning man har brug for.

   Et kursus tilpasset dine behov

   Hvis du ikke kan finde lige præcis dét InfoPath kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket InfoPath kursus der passer til dit niveau. Derudover kan vi lave et skræddersyet Infopath kursus, specielt til dig så du sikrer dig det maksimale udbytte af et kursus hos os.

   Kurser i København og Århus

   Vi tilbyder InfoPath kurser i både København og Århus, men vi kommer også meget gerne og afholder InfoPath kurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Der er altså gode muligheder for at du kan deltage i et kursus hos os.


   Bliv kontaktet


    

   - Ring nu på tlf. 7021 4445
   - Kontakt os per email
   - Eller udfyld denne formular

    

   Kursusformer

   PeopleNet udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Her ser du tre af de tilbudte kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

   Firmakurser

   Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. i forbindelse med en opgradering, er det en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

   Fordele ved firmakurser

   • Ensartet forløb for alle medarbejdere, der tager udgangspunkt i jeres udfordringer
   • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer
   • Mulighed for online community med adgang til guides
   • Faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
   <br>
   Åbne kurser

   På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Tilmelding kan ske via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. Vores åbne kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

   Sidemandsoplæring

   Hos PeopleNet tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine kompetencer.

   Har du brug for andre kurser?

   Ønsker du at øge dine kompetencer indenfor andre Microsoft applikationer? Her kan du se alle de kurser vi tilbyder.