Featured image

Excel Power Pivot og Power Query


Om kurset

Dette kursus lærer dig, hvordan du anvender Power Pivot og Power Query optimalt for at udnytte deres potentiale. På kurset vil du lære at oprette avancerede datamodeller; herunder at importere data fra forskellige kilder, oprette relationer mellem tabeller, skrive formler med DAX, samt oprette hierarkier, KPI’er og perspektiver.

Målgruppe

Kurset er henvendt til avancerede Excel-brugere, der ønsker at opnå faglige kompetencer i brugen af Power Pivot og Power Query med henblik på at analysere store mængder data og opbygge overbevisende rapporter.

Forudsætninger

For at deltage på dette kursus bør du have generelle Excel- og rapporteringsfærdigheder samt kendskab til pivot tabeller. PeopleNet anbefaler derfor, at du indledningsvis deltager i et Excel videregående kursus.

Generelt for PeopleNets kurser

Forud for din deltagelse på vores kurser, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinatorer, som vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus til dit behov.

Vores undervisere er specialister med mange års erfaring, der holder sig fagligt opdateret. Under kurset fokuserer underviseren på både teori, praktiske øvelser samt på at besvare spørgsmål, så du opnår det optimale læringsudbytte.

Kurset inkluderer fuld forplejning; herunder morgenmad og frokost på nærliggende restauranter, samt frugt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Du får et certifikat med bevis på dine nye kvalifikationer efter kursets afslutning.


Tilmeld kursus

Varighed

2 dage

Pris

7500*,- eksl. moms

Tidspunkt

08:30-16:00

16-06-2021

København

16-06-2021

Aarhus

25-08-2021

On-live

22-09-2021

København

22-09-2021

Aarhus

Se flere datoer

* Såfremt du tilmelder dig et af vores On-Live kurser, fratrækkes DKK 200 kursusprisen, da forplejning ikke indgår.

Kursets indhold


Eksterne dataImport fra databaser
Forespørgsel
Relationer
Datamodel

Power PivotTabeloprettelse og –redigering
Eksterne data
Datamodel
Relationer
Beregning
Hierarkier og perspektiver
KPI
Gruppering
DAX (Power Pivot-funktioner)

Power QueryIntroduktion til Power Query og Power Query editor
Omformning af data
Introduktion til M, herunder udtryk, lister, tabeller og funktioner.
Kombinere forespørgsler
Avancerede operationer med Power Query og M