Excel Kurser

Excel er et software program, som bruges til behandling af tal og data. Det kan for eksempel være budgetter, regnskaber, statistikker mm. Excel hjælper med at analysere, organisere, forstå og præsentere både store og små datamængder. Excel er udviklet af Microsoft og bruges af de fleste virksomheder verden over, store som små.

PeopleNet er blandt de førende udbyder af Excel kurser i Danmark. Vi har kurser til alle niveauer, som kan skræddersys præcis til dit behov.

Alle vores Excel kurser inkluderer versionerne 2010, 2013, 2016 og 2019.


 

Lær Excel effektivt på få dage

Excel Kurser på alle niveauer

Med mere end 15 års erfaring er PeopleNet en solid udbyder af Excel kurser.

PeopleNet har siden 2002 tilbudt Excel kurser på alle niveauer. Fra Excel Begynder til Excel Ekspert. Vi underviser i Excel 2010, 2013, 2016 og 2019. Så uanset om du er en nybegynder eller en garvet bruger af Excel, har vi kurser i Excel der passer til dig

Hvad kan Excel bruges til?

Excel er et stærkt værktøj til at organisere, analysere og præsentere data. Der tilbydes en række muligheder, der lader dig arbejde med samt illustrere dine data mest hensigtsmæssigt. Det er uanset om det er ved hjælp af tabeller, diagrammer, grafer eller noget fjerde. Det kan med de rette evner, blandt andet gøre arbejdsdagen lettere for alle der arbejder med data i større eller mindre grad

Et Excel kursus tilpasset dine behov

Kan du ikke finde dét Excel kursus, som du har behov for? Kontakt os gerne. Vi kan vejlede dig i vores Excel kurser. Vi kan også hjælpe med at lave et skræddersyet Excel kursus, specielt til dig, efter lige præcis dine konkrete behov indenfor et kursus i Excel.

Tag dit Excel kursus i København og Århus

Vi tilbyder Excel kurser i København og Århus. Hvis det skulle være nødvendigt kommer vi også gerne og afholder Excel firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Vi er altså meget fleksible for at skabe de kursusrammer der skal til for at du kan øge dine evner indenfor Excel. 

Lad os rådgive dig om vores kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 
 

Excel Kursusformer

PeopleNet tilbyder forskellige kursusformer. Det gør vi for bedst muligt at kunne matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Vores Excel kurser i vores kursuscenter afholdes typisk i København eller Århus.

Kurserne i Excel tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale. Det er eksempelvis nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system, hvor mange skal uddannes samtidigt. Målsætningen for vores kurser i Excel, er at klæde vores kursister godt på, så det passer til deres dagligdag og hvordan de skal anvende Excel efter endt kursus. 

Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet. Derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har du spørgsmål til et skræddersyet kursus? Så kontakt os gerne og lære mere om hvordan vores kurser i Excel kan hjælpe jer.

Åbne kurser i Excel

På åbne kurser i Excel kan alle tilmelde sig. Her vil du møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer. Tilmelding kan foregå via vores hjemmeside. Det er vigtigt, at du læser kursusforudsætningerne igennem, da vi på den måde kan sikre, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. 

De åbne kurser giver også mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden. Du vil også kunne sparre med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Excel kurser afholdes løbende. Så der er altså rig mulighed for at finde en dato, hvor du kan deltage i et af vores kurser i Excel.
Kontakt os gerne hvis du ikke finder et kursustidspunkt, der passer. Så finder vi en dato sammen, der passer til dig.

Excel Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere i Excel? Det kan f.eks. være i forbindelse med nyansættelser eller en opgradering. I de tilfælde er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme Excel kursusforløb.

Fordele ved afholdelse af Excel Firmakurser

Der er mange fordele ved skræddersyede firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • 1 til flere dages kurser, der henvender sig til alle niveauer
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Attraktiv pris ved 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Eksperter i Excel kurser

PeopleNet har længe afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Vi er f.eks. fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til virksomhedens forretning, interne it-værktøjer og arbejdsgange. Kontakt os gerne. Vi rådgiver jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Vil du lære mere om firmakurser, og vide hvordan dit firma kan komme til kursus hos PeopleNet? Så kan du læse mere her

Excel Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Excel. Det kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Excel kompetencer. På denne måde kan medarbejderen få et godt og effektivt kursus, hvor fokus er på medarbejderens anvendelse af Excel

Excel kurser hos PeopleNet

Brug for hjælp til Excel?

Der findes masser af nyttig hjælp at hente på internettet. Her deler vi fire links, der kan være en hjælp til at komme i gang med at bruge Excel

Excel Videokurser

Microsoft tilbyder ti korte lektioner og artikler der introducerer til de mest grundlæggende funktioner i Excel. Du finder videoerne på dansk her og på engelsk her.

Excel Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier, der sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen. Brug søgefeltet til at specificere resultaterne (f.eks. ”Excel”). Du finder det danske produktivitetsbibliotek her, og det engelske finder du her.

Excel Help Center

På Microsofts eget Excel hjælp-center, der findes både på dansk og på engelsk, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides, hjælp til at løse problemer og meget mere. Du finder hjælp-centeret på dansk her, og på engelsk her.

Office 365 Uddannelsescenter

Office 365 Uddannelsescenter, er et online bibliotek med ressourcer og materialer, der hjælper dig i gang med at bruge Office 365, og f.eks. SharePoint specifikt, eller tilbyder tips til hvordan du kan øge din produktivitet ved hjælp af funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på den apps ikon, som du ønsker at vide mere om. Find det danske uddannelsescenter her, og det engelske her.

Excel FAQ

Her finder du en række ofte stillede spørgsmål om Office 365 til virksomheder.

 

Firmakurser

Har I flere medarbejdere med samme behov for kompetenceudvikling, vil et firmakursus oftest være den optimale løsning.

RING TIL OS – 70214445
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
SE VORES UDVALG AF KURSER

Jeres udbytte af firmakurser hos PeopleNet

Med firmakurser målrettet jeres konkrete behov opnår I blandt andet: 

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere.
 • Skræddersyet materiale og forløb.
 • Kurser, der tager udgangspunkt i jeres aktuelle udfordringer.
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer.
 • Tidspunkt og undervisningssted efter eget ønske. 
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning.
 • Mulighed for online community på jeres egen platform med adgang til How-To vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Fordelagtig pris.