Excel Kurser

Om Excel

Excel er et software program, som bruges til behandling af tal og data. Det kan for eksempel være budgetter, regnskaber, statistikker mm. Excel hjælper med at analysere, organisere, forstå og præsentere både store og små datamængder. Excel er udviklet af Microsoft og bruges af de fleste virksomheder verden over, store som små.

PeopleNet er blandt de førende udbyder af Excel kurser i Danmark. Vi har kurser til alle niveauer, som kan skræddersys præcis til dit behov. Alle vores Excel kurser inkluderer versionerne 2010, 2013, 2016 og 2019.

Vores Excel Kurser

Excel kurser

PeopleNet tilbyder kurser i Excel for medarbejdere på alle niveauer. Vi tilgodeser både dig, der lige er startet, dig, der har kompetencer i rygsækken, og dig, der arbejder med Excel på daglig basis.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Excel?

Excel er et stærkt værktøj til at organisere, analysere og præsentere data. Der tilbydes en række muligheder, der lader dig arbejde med samt illustrere dine data mest hensigtsmæssigt. Det er uanset, om det er ved hjælp af tabeller, diagrammer, grafer eller noget fjerde. Det kan med de rette evner gøre arbejdsdagen lettere for alle, der arbejder med data i større eller mindre grad.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Excel-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Excel-kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk