Hjem » Kurser » Access Kurser

Access Kurser


Microsoft Access er et smart databaseværktøj til effektiv behandling af diverse data. Med Access kan du opbevare store datamængder, som kan analyseres, relateres, henvises og bruges til rapportering. Access gør det således muligt at opbevare relateret data ét samlet og sikkert sted, som kan bruges og sammenholdes til forskellige formål.

PeopleNet er eksperter i Access, og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi kan derudover skræddersy kurser, så de rammer helt rigtigt i forhold til dit udgangspunkt.


Access grundlæggende kurser

ACCESS INTRODUKTION

Access videregående kurser

ACCESS VIDEREGÅENDE ACCESS VBA
ACCESS OG SHAREPOINT

Lær alt om effektiv databehandling med Access

Access kurser på alle niveauer

Vi tilbyder Access kurser i version 2013 og 2016, og på flere niveauer. Kurserne henvender sig til både mere, eller mindre erfarne brugere. Hos PeopleNet har vi stor erfaring og ekspertise indenfor afvikling af kurser i Access. Vi sikrer derfor at du har muligheden for, at øge dine kompetencer indenfor Access uanset dit niveau.

Hvad kan Access bruges til?

Access er nu meget mere end en måde at oprette computerdatabaser på. Det er et brugervenligt værktøj, der giver mulighed for hurtigt at oprette browserbaserede databaseapplikationer, som du kan anvende i virksomhedens drift. Dine data gemmes automatisk i en SQL-database, så det bliver sikrere end nogensinde før. Dertil kan du nemt dele dine applikationer med dine kolleger. Alternativt kan du læse om Access på vores nyhedsside, eller hos Microsoft der har udviklet Access.

Access kurser tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus i Access du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Access kursus der passer til dit niveau. Derudover kan vi lave et skræddersyet Access kursus, specielt til dig. Så vi sikrer at du ud fra de nuværende niveau, får det optimale kursus.

Access kurser i København og Århus

Vi tilbyder Access kurser i både København og Århus. Ønsker du det, kommer vi også meget gerne og afholder skræddersyede Access firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense. Der er altså gode muligheder for at du kan deltage i et kursus hos PeopleNet.


Bliv kontaktet – vi rådgiver dig omkring vores Access kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Access guides, tips og tricks mm.


📧 TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Access kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kursusformer, for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale.

Dette er især nyttigt i forbindelse med udrulning af et nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Åbne Access kurser

På et åbent kursus i Access kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Access kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem. Så kan vi sikre, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart.

På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Access kurser afholdes løbende. Kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen

Access Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed? Dette kan f.eks. være ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering til Office 365, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde. I sådan et tilfælde er det ofte en god idé, at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

Fordele ved et samlet kursus

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

Skræddersyede Access kurser

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer, til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Access Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Access. Dette Access kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Access-kompetencer. Det sikrer samtidig at medarbejderen, kan få tilpasset undervisningen i Access. På den måde vil medarbejderen få præcis den undervisning der ønskes.

Andre kurser hos PeopleNet?

Har du brug for et andet kursus end i Access? Vi er eksperter i alt indenfor Microsoft. Se vores udbud af kurser i Microsoft og styrk dine kompetencer.