Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Kurser til kompetenceudvikling

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 31. august 2021
Opdateret den: 13. marts 2023

Fysiske eller online kurser?

Er du også træt af den virtuelle undervisning mange benytter sig af i dag?

Efter COVID-19 har mange fået en forkærlighed for online undervisning. Vores fysiske kurser danner grundlæggende viden om Microsoft 365, hvor du er medvirkende til selv at opnå nye kompetencer eller videreudvikle dine allerede opnåede kompetencer.

På kursusdagen vil der være en god balance mellem praksis og hands-on, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så vi sikrer os at du og dine medarbejdere udvikler og styrker jeres kompetenceevner.  

Adoption & Microsoft 365 Konsulent, Daniel Hillebrand Hansen, er en af vores undervisere i fysiske kurser. Han fortæller blandt andet hvorfor fysiske kurser gavner dig og din virksomhed samt hvor vigtige kurserne er for jer.

Sådan forløber et fysisk kursus hos os

En fysisk kursus dag hos os er uden tvivl til gavn for en hver, der trænger til at komme lidt ud fra virksomhedens rammer. 

Vores kurser starter ofte med at vores instruktørerne møder ind før kursisterne, for at sikre at teknikken fungerer optimalt. Derudover er det også deres ansvar at alt materiale og opgaver ligger klar. For os er det vigtit at alt er klart og tilrettelagt, når du kommer, således at du får mest ud af dagen.  

For vores instruktører er det vigtigt at kursisterne får en god oplevelse. Kursusdagen starter med fælles morgenmad, senere er der fælles frokost. Her er formålet, at du og instruktøren uformelt, lærer hinanden at kende og får et afbræk fra at lære. 

Vores kurser starter ofte med en gennemgang af dagens/dagenes program og efterfølgende starter undervisningen. Der vil blive undervist på en skærm men samtidig vil der være mulighed for selv at afprøve nogle ting gennem opgaver. Derudover er der rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller tage nogle emner op som der er særlig interesse for. Til dette udtaler vores underviser, Daniel Hillebrand Hansen, sig således: 

“Det er vigtigt for os at få kursisterne til selv at bringe noget på banen, evt. hvad de har interesse for eller emner de ikke har relevant erfaring med. Dette gør at begge parter opnår succes, og vi kan udvikle vores kurser i den rigtige retning.” 

På alle vores kurser inddrager vi cases fra tidligere kunder, som har været på kursus hos os. På den måde får du et indblik i, hvad du efterfølgende kan bruge, det du lærer på kurset til.

Undervisning og samarbejde

Vigtig og jævn balance mellem teori og hands-on

Hvordan sørger vi for at vores fysiske kurser er inspirerende og relevant for kursisterne?

Som nævnt handler det om at få kursisterne til at være aktive i forbindelse med udviklingen af deres kvalifikationer. Derfor er det muligt at stille spørgsmål undervejs, eller dele af eksempler og erfaring fra egen hverdag. Som underviser, Daniel Hillebrand Hansen, fastslår: 

“En god veksling mellem teori og hands-on er en vigtig forudsætning for succes på en kursusdag hos os. Jo mere opsøgende og aktive kursisterne er, jo mere får de ud af det og jo bedre bliver undervisningen for alle parter. ” 

Kursisterne opnår dermed bedre resultat, når de selv har hands-on på systemerne og får lov til at prøve forskellige ting af, som de selv kender til fra hverdagen. For at sikre at kursisterne opnår succes er det vigtigt, at de finder de fysiske kurser relevante, lærerige og inspirerende.  

Det essentielle ved at tage på vores fysiske kurser er, at udvide nuværende kompetencer eller opnå nye kompetencer indenfor Microsoft 365. Selvom man har erfaring med nogle emner, kan man blive inspireret til at gøre det på andre måder.

Kurser gavner både kursister og instruktør

Adoption & Microsoft 365 Konsulent, Daniel Hillebrand Hansen, er underviser på de fysiske kurser og fortæller om, hvorfor han værdsætter at undervise i Microsoft 365.  

For Daniels eget vedkomne, er det tanken om at være opdateret på de seneste nyheder og features inden for Microsoft 365, der blandt andet gør ham motiveret til at undervise. Derudover udtaler han følgende:

"Det betyder enormt meget for mig at kunne give en masse viden videre til kursisterne. Jeg bruger selv meget af mit kendskab til værktøjerne i mit eget arbejde hver dag, og derfor er det fedt at kunne give det videre. Jeg kan også mærke at kursisterne efter endt kursus er lettede over endelig at få de rigtige færdigheder til at udføre deres arbejde. Det er positivt."

"Som instruktør er det essentielt at snakke med kursisterne og høre hvilke udfordringer de har. Det er også noget vi lærer noget af, og motiverer os til at forbedre vores kurser fra gang til gang", påpeger Daniel Hillebrand til slut.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO