Word Kurser

Om Word

Microsoft Word er verdens mest kendte tekstbehandlingsprogram, som indgår i den velkendte Office-pakke. Word bruges til store såvel som små dokumenter, hvori du kan lave tabeller, grafer mm., ligesom du også selv kan indstille margener, header, footer, linjeafstand mm. Med Word kan du også nemt lave indholdsfortegnelser og formatere store dokumenter via styles og design.

PeopleNet er eksperter i Word og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi skræddersyer også gerne et Word kursus til dig, så det passer præcist til dit behov.


Word kurser

PeopleNet tilbyder Word kurser i version 2010, 2013 og 2016. Word kurserne henvender sig til både mere eller mindre erfarne brugere af Word.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Word?

Word er dit personlige tekstbehandlingsprogram, hvor du kan kan kombinere tekst og visuelle elementer, så som billeder, grafer, tabeller osv. Du vil lære om Words funktioner og hvordan du kan anvende det i dagligdagen. Læs eventuelt mere om hvad Word kan, på Microsofts egen hjemmside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Word-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket  Word- kursus, der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet  kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk