Visio Kurser

Om Visio

Visio er et Microsoft produkt, som gør det nemt at organisere ideer visuelt. Med Visio kan du f.eks. nemt oprette og samarbejde omkring diagrammer, planer, tidslinjer og billeder.

Hos PeopleNet er vi eksperter i Visio og skræddersyer gerne et Viso kursus til lige præcis dit behov.


Visio kurser

PeopleNet tilbyder kurser i Visio version 2013 og 2016.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Visio?

Med Visio kan du nemt og intuitivt oprette og samarbejde om rutediagrammer, netværksdiagrammer, organisationsdiagrammer, etageplaner, tekniske design og meget mere ved hjælp af moderne figurer og skabeloner – alt sammen med den velkendte Office-oplevelse. Læs eventuelt mere om Visio ved at besøge Microsofts egen hjemmeside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Visio kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Visio kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet  kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk