Microsoft Project Kursus

Om Microsoft Project

Microsoft Project bruges til at skabe strømlinet projekt-, ressource- og porteføljestyring. Project kan hjælpe den enkelte medarbejder, teams samt hele organisationer med at bevare overblikket over projekter. PeopleNet er specialister i Microsoft Project og skræddersyr gerne et Project kursus, så det passer præcist til dit eller din virksomheds behov.


Project kurser

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Microsoft Project?

Microsoft Project kan bruges til at skabe strømlinet projekt-, ressource- og porteføljestyring, hvilket hjælper den enkelte medarbejder, teams og organisationer med at holde styr på projekter og bevare overblikket. Læs mere om hvad Microsoft Projects kan, på Microsofts hjemmeside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Project kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Project kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet Project kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk