Microsoft Power Platform Kurser

Power Apps - Power Automate - Power BI

Om Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform er en samlebetegnelse for Power Automate, PowerApps og Power BI.

Power Automate (tidligere Microsoft Flow) er en tjeneste, der gør det nemt at automatisere arbejdsprocesser på tværs af tjenester og programmer. 

Microsoft Power Apps er en platform, der anvendes til at bygge apps fra bunden, eller tilpasse eksisterende skabeloner.

Power BI er et værktøj, som kan bruges til rapportering og visualisering af data. Power BI samler, overskuelliggør og visualiserer data på en intelligent og interaktiv måde.


Få den nyeste viden om Power Platform

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform samler tjenesterne, Power BI, PowerApps og Power Automate. Tilsammen giver tjenesterne dig mulighed for at skabe komplette forretningsløsninger. Power BI anvendes til at træffe velovervejede forretningsbeslutninger, gennem datastyret indsigt. PowerApps gør det muligt, at skabe brugerdefinerede apps, der løser relevante udfordringer. Power Automate øger produktiviteten ved at automatisere arbejdsprocesser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Outlook-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Outlook-kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk