Planner Kurser

Om Planner

Planner er et enormt effektivt planlægningsværktøj, der både hjælper den enkelte medarbejder og hele teams med at holde styr på opgaver og projekter.

Med Planner kan man hurtigt og nemt dele forskellige arbejdsopgaver imellem medarbejdere. Opgaverne kan markeres som igangværende, afsluttede, eller ikke påbegyndt, hvilket hjælper med at holde skarpt fokus på fremdriften i et projekt.

Opgaver kan også sorteres efter emner, og man kan præsentere dem via diagrammer, så det visualiseres tydeligt, hvem, der gør hvad.


Planner kurser

PeopleNet tilbyder Planner kurser i kombination med Shifts (tidligere Staffhub), Time Management og samarbejde.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores tre lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Om Planner

Planner er det ideelle planlægningsningsværktøj for projektarbejde i teams. Visualiser dine opgaver, hold overblikket over projekters status og samarbejd effektivt. Læs mere om Planner på Microsofts hjemmeside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Planner kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Planner kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet  kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk