Outlook Kurser

Om Outlook

Outlook er et e-mail-program udviklet af Microsoft, som blandt andet bruges til at sende og besvare e-mails og holde styr på kontakter. Outlook bruges også til kalenderstyring, hvor du f.eks. kan indkalde og svare på mødeindkaldelser. Herudover bruges Outlook til opgavestyring, hvor du kan oprette, redigere, kategorisere og håndtere dine opgaver ét samlet sted.

PeopleNet er specialister i Outlook, og tilbyder kurser på både introduktions- og videregående niveau. Vores kurser hjælper dig med at styrke dine Outlook kompetencer, og vi kan skræddersy kurset, så det passer til dit behov.


Outlook kurser

PeopleNet Academy har både Outlook kurser på introduktions- og videregående niveau.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Outlook?

Med Outlook kan du administrere dine mails, kalender og kontakter. Derudover kan du vedhæfte filer fra OneDrive, så du lettere kan dele og samarbejde om dokumenter. Læs mere om Outlook på Microsofts egen hjemmeside.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Outlook-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Outlook-kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk