OneDrive for Business Kurser

Om OneDrive for Business

OneDrive giver dig adgang til dine filer overalt. Gem dine filer ét sted, del dem hurtigt og enkelt, og tilgå filerne fra enhver enhed med internetforbindelse.

Vi bliver tit spurgt hvad forskellen er på OneDrive for Business og OneDrive, eller om det er det samme? OneDrive er dit eget personlige online dokumentlager til privat brug. OneDrive for Business administreres til af din virksomhed. Med OneDrive for Business følger bl.a. funktioner for avanceret brugerstyring samt diverse muligheder for filtrering.


Vores OneDrive for Business Kurser


OneDrive for Business

Få den nyeste viden om OneDrive

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Hvad kan OneDrive for Business?

OneDrive er en online tjeneste, der bruges til at håndtere filer. Med OneDrive kan du oprette, uploade, gemme, dele, åbne og redigere filer, dokumenter og billeder.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede dig i hvilket kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores tre lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk