Microsoft Teams Kurser

Om Microsoft Teams

Microsoft Teams er en moderne samarbejdsplatform, der samler digitale værktøjer og kommunikation. Med Teams kan I komme gamle og ineffektive samarbejdsmetoder til livs. I dag arbejder vi oftere i teams, vi deler dokumenter fremfor at vedhæfte dem i en e-mail, og vi arbejder i adskillige teams og også gerne fra flere lokationer.

Kravene til og fra virksomheder, konkurrenter og medarbejdere gør det endnu mere vigtigt at implementere og mestre moderne digitale samarbejdsløsninger som Microsoft Teams.


Microsoft Teams kurser

PeopleNet er eksperter i Microsoft Teams. Vi har kurser til alle niveauer, både til brugen af Microsoft 365 som helhed og til de enkelte applikationer, såsom Teams. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Microsoft Teams?

Teams er et effektivt værktøj til digitalt samarbejde. Teams er en Microsoft-tjeneste, som kan bruges til at oprette et produktivt, brugervenligt og let tilgængeligt digitalt arbejdsrum til medlemmer af et afgrænset team. Se de seneste nyheder fra Microsoft Teams.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Teams-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Teams-kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk