Micrsoft 365 Kurser


Hvad er Microsoft 365?

Microsft 365 er en cloud-baseret tjeneste, som samler en lang række programmer, f.eks. programmerne i Office-pakken. Med Microsoft 365 får du dog også mange andre applikationer, som blandt andet hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Samlet set, hjælper Microsoft 365 dig med at arbejde mere produktivt.

PeopleNet er eksperter i Microsoft 365. Vi har kurser til alle niveauer, både til brugen af Microsoft 365 som helhed og til de enkelte applikationer www.fuckingvideos.ccder er i Microsoft 365. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov.


Vil du arbejde mere produktivt?

Microsoft 365 Kurser på alle niveauer

PeopleNet tilbyder en række forskellige kurser indenfor Microsoft 365. Vores Microsoft 365 kurser henvender sig til alle brugerniveauer. Uanset dit udgangspunkt kan du lære at arbejde mere effektivt i Microsoft 365.

Et Microsoft 365 kursus tilpasset dine behov

Kan du ikke finde lige præcis dét kursus, du har behov for? Så kontakt os endelig. Vi kan vejlede dig i valg af kursus og niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus til dig.

Microsoft 365 kurser i København og Århus

Vi tilbyder Microsoft 365 kurser i København og Århus. Vi kommer dog også gerne og afholder Microsoft 365 firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense.

Der er altså gode muligheder for, at du kan deltage i et kursus hos PeopleNet. Vores fleksibilitet er en af vores spidskompetencer indenfor afholdelse af kurser.

Hvad kan Microsoft 365 bruges til?

Microsoft 365 er fremtidens produktivitetsløsning og arbejdsplads på tværs af pc, mobile enheder og browser. Microsoft 365 er sikker, pålidelig, prisbillig, kraftig og den bedste måde at flytte din virksomhed til skyen og arbejde mere produktivt.

Outlook kurser, Sway kurser, OneDrive kurser, Planner kurser, Delve kurser, Teams kurser, Word kurser, Flow kurser, Yammer kurser, PowerApps kurser, Video kurser, Power BI kurser, SharePoint kurser, Dynamics 365 kurser, OneNote kurser, To-Do kurser, StaffHub kurser, PowerPoint kurser, Forms kurser,  Excel kurser.

Hvem kan anvende Microsoft 365?

Netop Microsoft 365 henvender sig til mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at fokusere på deres kerneforretning. Samtidig med at de ønsker at bevare en høj produktivitet/mobilitet og slippe for it-bekymringer og investeringer.

Microsofts Cloud computing er på dine præmisser, både on-premises eller online. I vil få standardiseret jeres it-miljø, samt få adgang til allestedsnærværende it-teknologier.

Microsoft 365 omfatter en lang række applikationer

Følgende applikationer tilhører Microsoft 365:

Outlook, Sway, Calendar, Stream, OneDrive, Planner, Delve, Teams, Word, Flow, Yammer, PowerApps, Video, Power BI, SharePoint, Dynamics 365, Personer, OneNote, To-Do, StaffHub, PowerPoint, Partner, Opgaver, Forms, Butik, Excel.

Microsoft 365 kurser tilpasset dig

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Bliv kontaktet


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Kursusformer

PeopleNet udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Her ser du tre af de tilbudte kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed, f.eks. i forbindelse med en opgradering, er det en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved firmakurser

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere, der tager udgangspunkt i jeres udfordringer
  • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer
  • Mulighed for online community med adgang til guides
  • Faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
Åbne kurser

På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Tilmelding kan ske via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. Vores åbne kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Sidemandsoplæring

Hos PeopleNet tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Dette kursus kan ske enten hos os eller on site i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine kompetencer.

Har du brug for andre kurser?

Ønsker du at øge dine kompetencer indenfor andre Microsoft applikationer? Her kan du se alle de kurser vi tilbyder.

Nyttige hjælpemidler til Microsoft 365

Der findes masser af nyttig hjælp at hente. Endda så meget, at der kan virke overvældende. Her er vores foretrukne guides, der hjælper dig med at komme i gang med eller styrke dig i Microsoft 365.

Microsoft 365 Videokurser

Microsoft tilbyder korte lektioner og artikler der introducerer til de mest grundlæggende funktioner i Microsoft 365.

Microsoft 365 FAQ

Her finder du en række ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 til virksomheder.

Microsoft 365 Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier. De sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen.

Microsoft 365 Help Center

I Microsofts eget help center, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides og få hjælp til at løse problemer.

Microsoft 365 Uddannelsescenter

Microsoft 365 Uddannelsescenter er et online bibliotek med ressourcer og materialer. Disse hjælper dig i gang med at bruge Microsoft 365.

Du kan for eksempel finde tips til at øge din produktivitet via funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på det apps ikon, som du ønsker at vide mere om.

Hold dig desuden opdateret på vores nyhedssidehvor vi deler gode tips og tricks til SharePoint og Microsoft 365.